Libnet.ro
UNICEF

21:00

in Prahova s-a format alianta electorala Adio PSD

România Liberă România Liberă,
in Prahova s-a format alianta electorala Adio PSD

PNL, USR si PLUS il vor sustine pe Iulian Dumitrescu pentru sefia Consiliului Judetean Prahova. continuă pe România Liberă

PNL, USR si PLUS anunta prima alianta electorala la nivel judetean, in Prahova

Partidul National Liberal, Uniunea Salvati Romania si PLUS anunta ca au semnat o alianta electorala pentru castigarea unei majoritati absolute in Consiliul judetean si pentru sustinerea reciproca la primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti.

PSD: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate

Social-democratii au transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii in plina pandemie. Sursa citata precizeaza rezultatele controlului Curtii de Conturi sunt preturi umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL sa aiba profituri cat mai mari si despre produse sau echipamente predate inainte sa fie semnate contractele sau sa fie finalizata procedura de achizitie, conform news. ro.

PSD: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate. Curtea de Conturi confirma oficial tunurile de miliarde date la Ministerul Sanatatii

PSD a transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii in plina pandemie. Sursa citata precizeaza rezultatele controlului Curtii de Conturi sunt preturi umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL sa aiba profituri cat mai mari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )