Libnet.ro
UNICEF

07:30

Precizari ANAF privind Declaratia Unica. Care este termenul limita, modalitatea de depunere si cine trebuie sa o completeze

Adevărul Adevărul,
Precizari ANAF privind Declaratia Unica. Care este termenul limita, modalitatea de depunere si cine trebuie sa o completeze

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a facut luni contribuabililor privind termenul limita de depunere a Declaratiei Unice, cat si a modalitatilor de depunere a acesteia. continuă pe Adevărul

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

DECLARATIA UNICA 2020: Anunt de ultim moment de la ANAF!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF)a anuntatluni intr-un comunicat ca termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate.

ANAF: Declaratia unica se depune pana in 25 mai

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, luni, ca termenul de depunere a Declaratiei unice este 25 mai 2020. Declaratia poate fi depusa si online, dar si pe hartie.

Declaratia unica 2020: Termen limita pana pe 25 mai

Termenul de depunere a declaratiei unice este 25 mai, informeaza ANAF, intr-un comunicat. Formularul se utilizeaza atat pentru declararea impozitului pe veniturile realizate si a contributiilor sociale datorate pentru anul 2019, cat si pentru estimarea obligatiilor datorate pentru anul 2020.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )