Libnet.ro
UNICEF

21:00

Precizari din partea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu

Antena3 Antena3,
 Precizari din partea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu

In seara zilei de 3 februarie 2018, postul de televiziune Antena 3 a prezentat un reportaj din comuna Cornu in care s-a prezentat informatia falsa conform careia presedintele Emil Constantinescu ar detine o casa. continuă pe Antena3

Fosta prima Doamna, de NERECUNOSCUT! Cum arata ACUM Nadia, sotia fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (FOTO)

Emil Constantinescu 78 ani), a avut intotdeauna o legatura speciala cu Regele Mihai, pe care l-a sustinut in initiativa de a se reintoarce in Romania, reactivandu-i, in timpul mandatului sau, cetatenia ro.

Tariceanu: Zilnic primesc sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor./Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste din nou despre statul paralel, intr-un mesaj postat duminica pe Facebook, in care explica elementele esentiale ale statului de drept si sustine ca Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, relateaza News. ro. El mai spune ca primeste zilnic la biroul sau de la Senat sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor.

Bucurestenii care s-au opus unei constructii ilegale in Cotroceni acuza intimidari din partea Primariei Sectorului 5 si Primariei Capitalei. Primaria Bucuresti dezminte acuzatiile

Mai multi cetateni din Cartierul Cotroceni care s-au opus construirii unui patinoar in Parcul Romniceanu fara autorizatie si fara consultare publica si au semnat petitii si plangeri penale impotriva Primariei Sectorului 5, acuza ca sunt hartuiti de institutie si Primaria Capitalei. Oamenii spun ca in ultima luna Politia locala Sector 5 le-a cerut contractele de salubrizare, iar Politia locala a Municipiului Bucuresti a verificat daca au autorizatie pentru inlocuirea ferestrelor vechi cu termopane, dar si pentru renovarea locuintelor. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au facut anul trecut sute de controale in zonele protejate, inclusiv in cartierul Cotroceni, iar formularea unei petitii sau reclamatii catre autoritatea publica locala nu exonereaza petentii de obligatia de a respecta legea si nici nu le asigura un tratament preferential.

Zilnic primesc sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari ale drepturilor si libertatilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste din nou despre statul paralel, intr-un mesaj postat astazi pe Facebook, in care explica elementele esentiale ale statului de drept si sustine ca Romania este sub asediul sistemului paralel de putere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )