Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce precizari au facut reprezentantii Ministerului Transporturilor dupa protestul angajatilor CFR

Antena3 Antena3,
Ce precizari au facut reprezentantii Ministerului Transporturilor dupa protestul angajatilor CFR

Probleme de la CFR au scos in strada sute de angajati ai companiei. in fata Ministerului Transporturilor, feroviarii au cerut salarii mai mari, scaderea varstei de pensionare si cresterea pensiei de. continuă pe Antena3

Sindicalistii din caile ferate protesteaza la Ministerului Transporturilor

Sindicalistii din Alianta Federatiilor Tehnice Feroviare si Federatia Nationala Drum de Fier protesteaza joi in fata Ministerului Transporturilor, pentru adoptarea proiectului de lege privind Statutul personalului feroviar in forma dorita de salariatii feroviari.

PENTRU O MAJORARE SALARIALA DE 50%: Sindicalistii din CFR protesteaza in fata Ministerului Transporturilor

Sindicalistii din CFR protesteaza, joi, in fata sediului Ministerului Transporturilor, ei solicitand o majorare salariala de 50 la suta si includerea acesteia in viitorul contract colectiv de munca, act care va fi negociat in perioada urmatoare .

CUC, DUPA PROTESTUL FEROVIARILOR: Vor fi cresteri de salarii, avem bani prinsi in buget

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, la Arad, cu privire la protestul sindicalistilor din sectorul feroviar, ca vor avea loc cresteri salariale, fiind prinsi bani in buget.

Reactia ministrului Transporturilor dupa deschiderea dosarului penal: Nu o sa las pe nimeni sa confiste un brand national precum TAROM. Platim orice

Ministrul Transporturilor,Razvan Cuc, reactioneaza vehement, dupa ce a aflat ca este vizat intr-un nou dosar penal deschis la Parchetul General. inseamna ca incep sa deranjez foarte multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )