Libnet.ro
UNICEF

05:00

Precomanda Apple Watch - peste 23 de zile va fi disponibil pentru clientii romani cu multi bani la incheietura

Adevărul Adevărul,
Precomanda Apple Watch - peste 23 de zile va fi disponibil pentru clientii romani cu multi bani la incheietura

Apple Watch, ceasul inteligent de la Apple, va fi disponibil la precomanda in Romania din 10 aprilie. Un magazin de gadgeturi din Romania afiseaza deja pe site toate cele trei variante. continuă pe Adevărul

De ce Apple Watch ar putea fi interzis la volan

Desi nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca un smartwatch este o distragere, prea putini se asteapta ca purtarea Apple Watch sa fie interzisa la volan. Cu totii stim pericolul potential care se ascunde in utilizarea smartphone-ului la volan pentru convorbiri sau, mai grav, pentru redactat mesaje. in teorie, utilizarea unui ceas [].

Cum am ajuns la Apple Watch si alte ceasuri inteligente: Istoria gadgetului de la incheietura

Se poate spune ca evolutia ceasului inteligent a fost direct proportionala cu evolutiile tehnologice si ca atuurile noului accesoriu au raspuns cerintelor noilor clienti. Iata cum am ajuns la Apple Watch.

Cum a profitat Pebble de pe urma lansarii Apple Watch

Pebble Time a devenit inca nu a ajuns pe piata, dar deja este unul dintre cele mai populare smartwatch-uri. Dupa ce a spart toate recordurile platformei Kickstarter, banii stransi de compania Pebble pentru a produce modelul Time continua sa creasca. Cei de la TechCrunch au facut o analiza care demonstreaza ca popularitatea Pebble Time nu [].

Ceasul fara cuc al lui Tim Cook: Istoria ceasurilor inteligente pana la Apple Watch

Apple a lansat, de curand, primul smartwatch din istoria companiei, caracterizat drept cel mai avansat ceas creat vreodata, conform lui Tim Cook, directorul Apple. Totusi, ce este un smartwatch si cand au aparut primele prototipuri? Ceasul si-a pierdut, se pare, rolul rudimentar de a marca trecerea timpului si a migrat treptat, inca de acum 30 [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )