Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predictii Globurile de Aur 2020: cine sunt favoritii la principalele categorii

Adevărul Adevărul,
Predictii Globurile de Aur 2020: cine sunt favoritii la principalele categorii

Criticii de film straini se intrec in predictii privind castigatorii galei Globurile de Aur 2020, ceremonie care va avea loc in aceasta noapte si care da oficial startul sezonului marilor premii hollywoodiene. continuă pe Adevărul

Ce vedete de la Hollywood vor prezenta Globurile de Aur 2020 FOTO

Charlize Theron, Octavia Spencer si Daniel Craig sunt primele vedete anuntate ca vor prezenta la gala Globurilor de Aur, editia a 77-a, care va avea loc pe 5 ianuarie, la Los Angeles, potrivit AP.

Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan, pentru prima oara in cele 77 de editii. Cu ce se vor delecta insa superstarurile filmului american

Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan, intr-o premiera in cele 77 de editii ale prestigioasei gale, care premiaza reusitele din cinematografie si serialele de peste Ocean va fi in intregime vegan,.

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Cine sunt vinovatii in cazul catelusei mutilate cu o petarda. Cat de grava este situatia

Cazul cutremurator al catelusei ranite grav de o petarda a devenit viral, iar cu ajutorul oamenilor care au pus imaginile pe internet oamenii legii au putut sa gaseasca faptasii mai repede. Cine se face vinovat de starea extrem de grava in care se afla animalul si care sunt ipotezele politiei in cazul acesta? Cine sunt .

VIDEO Vedetele se pregatesc pentru Gala Globurilor de Aur din aceasta noapte. Care sunt favoritii

Cea de-a 77-a editie a galei Globurilor de Aur va avea loc duminica noapte, la Los Angeles si da startul sezonului marilor premii cinematografice de la Hollywood. Gigantul de streaming Netflix, care a inceput sa produca in urma cu sase ani continuturi originale, conduce cu 34 de nominalizari.

Gala Globurilor de Aur 2020: Charlize Theron si Daniel Craig, printre prezentatori

Actorii Charlize Theron, Octavia Spencer si Daniel Craig se numara printre primii prezentatori anuntati ai celei de-a 77-a gale a Globurilor de Aur, care va avea loc duminica noapte, la Los Angeles, scrie Mediafax, citand Associated Press.

HOROSCOP 2020. Cine sufera transformari SPECTACULOASE, cu rasturnari de situatii

Anul 2020 va fi unul de sedimentare a schimbarilor care au avut loc de ceva timp incoace, dar si de deschidere catre noi orizonturi odata ce ne-am lamurit care ne este pozitia actuala.

HOROSCOP pentru 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe distractie, Gemenii au neintelegeri in familie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 3 IANUARIE 2020; astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi. E placut sa putem sa ne desfacem aripile putin si sa ne bucuram de spiritul de aventura.

HOROSCOP zilnic 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe flirt, Gemenii isi irosesc energiile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 3 IANUARIE 2020. astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi.

Atac informatic in desfasurare asupra Ministerului de Externe austriac. Cine sunt posibilii responsabili

Ministerul de Externe austrian a fost vizat de un atac cibernetic suspectat ca ar fi originat dintr-o tara straina, relateaza BBC. Atacul a inceput sambata noaptea si ar fi inca in desfasurare, in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )