Libnet.ro
UNICEF

17:00

Predictiile pentru meciurile de joi din Europa League

Adevărul Adevărul,
Predictiile pentru meciurile de joi din Europa League

Surpriza pentru pasionatii de adrenalina: am primit o selectie de analize si ponturi de la specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania pentru cele mai interesante meciuri de joi, din runda a 4-a a grupelor Europa League. continuă pe Adevărul

Oferta speciala la Fortuna! Sute de variante de pariere pe meciurile din Liga Campionilor si Europa League

Pariorii au in fata trei zile incredibile cu meciuri in cele mai importante competitii din Europa, in care pot plasa pariuri pe Liga Campionilor si Europa League.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

Vanturile puternice din Europa Centrala au omorat cel putin 5 oameni

Vanturile puternice au lovit mai multe tari din Europa Centrala si de Nord, omorand doua persoane in Polonia, doua in Cehia si una in Germania. De asemenea, in Germania, traficul feroviar a fost suspendat in mai multe regiuni pana luni, relateaza Reuters.

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile Codului fiscal produc confuzie in mediul de afaceri din tara noastra, conform B1. ro.

Bucuresti va fi primul oras din Europa Centrala si de Est cu UberGREEN, serviciul de masini 100% electrice

Pierre-Dimitri Gore-Coty, Vicepresedintele UBER pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa s-a aflat marti la Bucuresti, unde a participat la deschiderea evenimentului Digital Romania International Forum,.

Un stick cu date secrete privind aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, a fost gasit pe strada

Aeroportul Heathrow din Londra a anuntat, duminica, lansarea unei anchete interne dupa ce un stick USB care continea documente confidentiale a fost gasit in plina strada.

Chimcomplex plateste 127 milioane de euro, pentru sase active din Oltchim

Oltchim a anuntat, vineri, ca pretul din tranzactia de vanzare a sase dintre cele noua pachete de active, catre Chimcomplex este de 127 milioane de euro, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )