Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prefectul de Bucuresti contrazice afirmatiile jandarmilor: Am semnat ordinul de evacuare a pietii dupa 12 noaptea (VIDEO)

B1 B1,
Prefectul de Bucuresti contrazice afirmatiile jandarmilor: Am semnat ordinul de evacuare a pietii dupa 12 noaptea (VIDEO)

Prefectul de Bucuresti, Speranta Cliseriu, s-a prezentat marti in fata Comisiei de Aparare din Parlament unde urmeaza sa dea noi amanunte privind interventia autoritatilor de la mitingul diasporei din 10. continuă pe B1

Prefectul Capitalei a semnat ordinul dupa evacuarea jandarmilor: Am vazut imagini la televizor

Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, ajunsa la Senatul Romaniei, unde trebuia sa fie audiata la Comisia de Aparare din Senat cu privire la incidentele din 10 august, a constatat ca nu sunt suficienti senatori la comisie pentru a asigura cvorumul.

Prefectul Capitalei sustine ca a semnat dupa 12 noaptea ordinul de interventie la protestul din 10 august. Jandarmeria anuntase ca aprobarea a venit la 23.11

Prefectul si reprezentantii Jandarmeriei se contrazic in privinta orei la care a fost semnat ordinul de interventie in timpul protestului din 10 august din Piata Vctoriei. Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, a declarat, astazi, ca a semnat ordinul dupa 12 noaptea, in vreme ce oficialii Jandarmeriei au sustinut ca s-a primit aprobare de interventie in forta la ora 23.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )