Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prefectul Capitalei, dupa vizita la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Fortele de Ordine sunt pregatite sa gestioneze orice fel de situatie (VIDEO)

B1 B1,
Prefectul Capitalei, dupa vizita la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Fortele de Ordine sunt pregatite sa gestioneze orice fel de situatie (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a fost prezent duminica la ceremonia organizata la Patriarhie, cu ocazia sarbatorii de Sfantul Dimitrie cel Nou. Anul acesta, in contextul pandemiei de COVID-19, evenimentul. continuă pe B1

FOTO A inceput pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou. in ce conditii se pot ruga credinciosii la Sfintele Moaste

Moastele Sfantului Dimitrie cel Nou au fost scoase, duminica dimineata, in procesiune si asezate in baldachinul de langa Catedrala Patriarhala din Capitala. Procesiunea are loc in contextul in care Bucurestiul este pe primul loc ca numar zilnic de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie a inceput. Ce se intampla acolo

Pelerinajul Sfantului Dimitrie, Ocrotitorul Bucurestiului, este in toi. Racla cu moastele cuviosului a fost scoasa din Catedrala Patriarhala. Procesiunea se desfasoara sub masuri stricte si este deschisa doar pelerinilor din Bucuresti. Pelerinajul de Sfantul Dimitrie, in conditii speciale la Bucuresti. Evenimentul a inceput Pana in urma cu doua zile, pelerinajul Sfantului Dimitrie era incert, evenimentul .

A inceput pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie

Moastele Sfantului Dimitrie au fost scoase duminica dimineata in procesiune si asezate in baldachinul de langa Catedrala Patriarhala din Capitala. Controversata procesiune care are loc in contextul in care Bucurestiul este pe primul loc ca numar zilnic de cazuri Covid a fost condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, conform Hotnews.

A inceput pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie. in ce conditii se desfasoara procesiunea

Moastele Sfantului Dimitrie au fost scoase duminica dimineata in procesiune si asezate in baldachinul de langa Catedrala Patriarhala din Capitala. Controversata procesiune care are loc in contextul in care Bucurestiul este pe primul loc ca numar zilnic de cazuri Covid a fost condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel Nou, in timpul pandemiei. Ce conditii trebuie sa respecte credinciosii

Sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor, se va desfasuraloc in acest an in conditii speciale, de duminica pana marti. A fost format un culoar unic, astfel.

Culoare speciale de acces vor fi create de jandarmi pentru participantii la manifestarile organizate de sarbatoarea Sfantul Dimitrie cel Nou

Pelerinii care vor ajunge la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou din Capitala vor fi nevoiti sa treaca prin culoare speciale de acces in contextul pandemiei de coronavirus. Jandarmii bucuresteni vor institui.

Moastele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou vor fi scoase spre inchinare de duminica pana marti

Sfintele Moaste ale Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor, vor fi scoase duminica, la ora 7,00, din Catedrala Patriarhala si asezate in baldachinul de pe Colina Bucuriei. Aici vor ramane,.

Minunile Sfantului Dimitrie Basarabov. Cum a scos un duh necurat dintr-o copila posedata

Sfantul Dimitrie Basarabov a facut minuni in viata lui, dar si dupa moarte. Dupa ce a murit, Sfantul ascos demonul dintr-o copila posedata. Sfantul Dimitrie, Cuviosul din Basarabi, ale carui Sfinte Moaste sunt depuse in Catedrala Patriarhala din Bucuresti, este sarbatorit in ziua de 27 octombrie. Desi nu se stiu anii intre care a trait .

Jandarmeria Capitalei va realiza culoare speciale de acces pe Dealul Mitropoliei la pelerinajul de Sfantul Dimitrie cel Nou si recomanda distantarea fizica

Jandarmeria Capitalei anunta ca va realiza culoare speciale de acces pe Dealul Mitropoliei cu ocazia pelerinajului de Sfantul Dimitrie cel Nou, in perioada 25 - 27 octombrie.

Ce minuni a infaptuit Sfantul Dimitrie cel Nou. Pana si credinciosii care s-au inchinat la el sunt uimiti

Invesmantat in tacere, trupul cuviosului Dimitrie cel Nou se odihneste intr-o racla de argint, asezat spre inchinare credinciosilor, in Catedrala Patriarhala, in perioada 25-27 octombrie. Oamenii se aduna in preajma sa simtindu-i prezenta harica in viata lor. Minunile exista. Sfantul Dimitrie cel Nou a vindecat un om paralizat Pana azi, sfantul se poarta asa cum .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )