Libnet.ro
UNICEF

07:30

PREFECTUL CAPITALEI: Spitalul Colentina devine spital Covid in integralitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREFECTUL CAPITALEI: Spitalul Colentina devine spital Covid in integralitate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a anuntat ca nu mai sunt locuri la ATI in Bucuresti, iar Spitalul Colentina devine spital COVID in integralitate, ceea ce inseamna inca 3-400 de paturi, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul Capitalei: Nu mai sunt locuri la ATI pentru pacientii cu COVID-19. Spitalul Colentina devine spital COVID in integralitate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a anuntat ca nu mai sunt locuri la ATI in Bucuresti, iar Spitalul Colentina devine spital COVID in integralitate, ceea ce inseamna inca 3-400 de paturi.

Prefectul Capitalei: Spitalul Colentina devine in integralitate spital COVID

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat duminica seara ca Spitalul Colentina va deveni spital COVID, fapt care va duce la crearea a 3-400 de locuri noi la ATI. in plus, prefectul a anuntat ca s-a luat decizia ca asistentele si medicii din scolile aflate in scenariul rosu sa fie detasati in spitalele COVID.

Prefectul Capitalei: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI Spitalul Colentina devine in totalitate unitate COVID Medicii si asistentii din scolile in scenariul rosu, transferati in spitalale COVID

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat duminica seara, ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la terapie intensiva, ca Spitalul Colentina va deveni integral unitate COVID, iar medicii si asistentii din scolile aflate in scenariul rosu vor fi detasati in spitalele COVID. El a sustinut ca aceste decizii au fost luate intr-o sedinta a prefectilor cu seful DSU, Raed Arafat.

Scandal la spitalul Colentina: Pacienti non-COVID abandonati

Mai multi medici de la spitalul Colentina sunt nemultumiti ca unitatea sanitara urmeaza sa devina spital exclusiv Covid. in semn de protest fata de decizia ministerului Sanatatii, directorul medical si-a dat demisia. Victor Cauni, seful sectiei de Urologie a vorbit in aceasta seara, la Sinteza Zilei, despre situatia in care este acum unitatea medicala si ce masuri ar fi indicate pentru a pune pe primul loc pacientii.

Prefectul Capitalei: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI, asta este o problema destul de grava. Spitalul Colentina va trata doar pacienti cu COVID-19

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus. Acesta a mai precizat ca Spitalul Colentina va.

PREFECTUL CAPITALEI: Medicii si cadrele medicale de la scolile inchise vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat ieri la Digi24 ca medicii si cadrele medicale de la scolile din Bucuresti care se vor inchide in urma trecerii in scenariul rosu vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid. Practic, este vorba despre tot pesonalul medical din scolile bucurestene, in situatia in care acestea vor trece la invatamantul exclusiv online.

Prefectul Capitalei spune ca este in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana diagnosticata cu COVID-19

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat vineri seara, la B1 TV, ca, a fost testat pentru COVID-19 si trimis sa stea in izolare pana la primirea rezultatului, dupa ce a intrat in contact la serviciu cu o persoana depistata cu coronavirus. Cu o zi inainte, purtatoarea de cuvant a Prefecturii Bucuresti, Mariana Stancu-Tipisca, spunea ca prefectul este in concediu de odihna.

Prefectul Capitalei, veste cumplita pentru persoanele infectate cu COVID-19: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI. Unde vor fi dusi pacientii

Odata cu explozia cazurilor de COVID-19, vestile rele se tin lant. Dupa ce premierul Romaniei a anuntat introducerea unor noi restrictii in Capitala, o alta veste dramatica vine din partea prefectului, Gheorghe Cojanu, care declara ca nu mai exista paturi libere la ATI, in Capitala. De aceea, incepand de astazi, unul dintre spitalele din Bucuresti .

Prefectul Capitalei, in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata cu COVID-19

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat vineri seara, la B1 TV, ca, a fost testat pentru noul coronavirus si trimis sa stea in izolare pana la primirea rezultatului, dupa ce a intrat in contact la serviciu cu o persoana depistata cu COVID-19.

Prefectul Capitalei, in izolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana diagnosticata cu COVID-19

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat vineri seara, la B1 TV, ca, a fost testat pentru noul coronavirus si trimis sa stea in izolare pana la primirea rezultatului, dupa ce a intrat in contact la serviciu cu o persoana depistata cu COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )