Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prefectul judetului Buzau Leonard Dimian a demisionat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prefectul judetului Buzau Leonard Dimian a demisionat din functie

Prefectul judetului Buzau Leonard Dimian a demisionat din functie luni dimineata, el anuntandu-si decizia pe pagina de Facebook. Dimian a declarat ca demisia sa este un gest de onoare alegand acest pas dupa ce Guvernul care l-a sustinut a fost schimbat. Angajatii din Prefectura au aflat luni dimineata ca reprezentantul Guvernului in teritoriu a renuntat la functia in care a fost investit la finele lui 2019, iar atributiile sale vor fi exercitate de cei doi subprefecti sustinuti de PNL Vasile Alecu si Adina Moiseanu, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul judetului Buzau a demisionat din functie. Leonard Dimian: Am inteles sa fac acest lucru dupa ce Guvernul care m-a sustinut a fost schimbat

Prefectul judetului Buzau, Leonard Dimian a demisionat din functie luni, 4 ianuarie, iar anuntul a fost facut in cursul diminetii, pe contul sau de Facebook. Dimian a tinut sa le multumeasca buzoienilor.

Prefectul de Buzau si-a anuntat demisia de onoare. Guvernul care m-a sustinut a fost schimbat

Prefectul judetului Buzau, Leonard Dimian, a anuntat luni dimineata, ca demisioneza din functie. intr-un mesaj postat pe Facebook, el a si-a justificat decizia prin faptul ca Guvernul care l-a sustinut a fost schimbat.

Prefectul de Buzau demisioneaza: E o demisie de onoare. Guvernul care m-a sustinut a fost schimbat

Prefectul judetului Buzau, Leonard Dimian, a anuntat pe Facebook, luni dimineata, ca demisioneza din functie, el spunand ca a luat aceasta decizie dupa ce Guvernul care l-a sustinut a fost schimbat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )