Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prefectul judetului Caras-Severin, cercetat abuz in serviciu, a demisionat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prefectul judetului Caras-Severin, cercetat abuz in serviciu, a demisionat din functie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca prefectul judetului Caras-Severin, Matei Lupu, a demisionat din functie, in sedinta de Guvern de vineri urmand sa fie numit un nou prefect. Lupu se afla sub control judiciar, fiind suspectat de abuz in serviciu, in dosarul in care un sef din Politia Caras-Severin si mai multi angajati sunt suspectati ca ajutau, contra cost, diverse persoane sa obtina autorizatii de detinere a armelor. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul judetului Caras-Severin, cercetat de abuz in serviciu, a demisionat din functie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca prefectul judetului Caras-Severin, Matei Lupu, a demisionat din functie, in sedinta de Guvern de vineri urmand sa fie numit un nou prefect. Lupu se afla sub control judiciar, fiind suspectat de abuz in serviciu, in dosarul in care un sef din Politia Caras-Severin si mai multi angajati sunt suspectati ca ajutau, contra cost, diverse persoane sa obtina autorizatii de detinere a armelor.

Prefectul judetului Caras-Severin, plasat sub control judiciar in cazul permiselor de port-arma false

Prefectul judetului Caras-Severin a fost plasat sub control judiciar in dosarul in care este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind suspectat ca le-ar fi cerut unor politisti de la Serviciul Arme si.

Sef IPJ Caras-Severin, pus sub control judiciar. Matei Lupu a demisionat din functie imediat

Seful Serviciului Arme si Munitii din cadrul IPJ Caras-Severin, Radu Stefan, a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul Vanatorilor. Prefectul judetului este si el sub control judiciar pentru 60 de.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Europarlamentarul invoca totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale

Mihai Tudose a anuntat luni ca a demisionat din Pro Romania. Europarlamentarul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, intr-o postare insotita de precizarea Doar atat. Deocamdata. , si unde a.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, luni dimineata. Europarlamentarula trimis demisia la partid si anunta ca in viitor va vorbi despre ceea ce l-a fortat sa ia aceasta.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Motivul: totalul dezacord cu deciziile lui Ponta

Dupa seria de contre cu Victor Ponta, Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, fostul premier facand anuntul pe Facebook, unde a postat si demisia.

Stirile ProTV: FOTO. Unde a fost surprinsa Viorica Dancila, la o saptamana dupa ce a demisionat din fruntea PSD. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Fostul premier Viorica Dancila a fost surprinsa de 1 decembrie in timp ce isi facea cumparaturile, la o saptamana dupa ce a demisionat de la conducerea PSD. Cel mai probabil, fostul premier a mers sa-si viziteze tatal, de Sarbatori.

Stirile Pro TV: FOTO. Unde a fost surprinsa Viorica Dancila, la o saptamana dupa ce a demisionat din fruntea PSD. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Fostul premier Viorica Dancila a fost surprinsa de 1 decembrie in timp ce isi facea cumparaturile, la o saptamana dupa ce a demisionat de la conducerea PSD. Cel mai probabil, fostul premier a mers sa-si viziteze tatal, de Sarbatori.

Adevaratul motiv pentru care Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. A facut public totul

Mihai Tudose a demisionat marti din Pro Romania. Anuntul a fost facut chiar pe contul de Facebook al europarlamentarului. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat sa plece din partid. A inceput o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )