Libnet.ro
UNICEF

06:00

De ce a preferat Guvernul sa-si angajeze raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu e normal sa modifici regimul electoral prin OUG (VIDEO)

B1 B1,
De ce a preferat Guvernul sa-si angajeze raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu e normal sa modifici regimul electoral prin OUG (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, de ce Guvernul a preferat sa-si asume raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, si nu a optat pentru varianta unei. continuă pe B1

DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. inca un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul &171;angajat &187; astazi, a transmis Barna, care anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune sau alta actiune menita sa opreasca cetatenii din a-si alege primari legitimi, relateaza News. ro.

Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Orban: E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate Care este procedura

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate, a spus seful Guvernului.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Premierul Orban, despre un OUG pentru revenirea la alegerea primarilor in 2 tururi: Vrem sa o facem numai daca exista un temei extrem de solid si o baza constitutionala

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, dar a precizat ca exista o analiza in derulare si ca.

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Conducerea liberala va convoca, la inceputul lui februarie, Consiliul National al formatiunii, care reuneste toti parlamentarii, sefii de organizatii, primarii si alesii locali, pentru a decide strategia pentru viitoarele alegeri, pana atunci fiind stabilita si calea de urmat pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse politice pentru Adevarul.

Guvernul amana dublarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Dublarea alocatiilor pentru copii este amanata pana la 1 august, premierul aproband introducerea pe ordinea de zi, la propunerea ministrului Muncii, a unui proiect de ordonanta in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )