Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pregatiti umbrelele! ANM a emis o informare de vreme rea pentru toata tara! Prognoza METEO 24 iulie 2020

Antena3 Antena3,
Pregatiti umbrelele! ANM a emis o informare de vreme rea pentru toata tara! Prognoza METEO 24 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica, valabila pana sambata, 25 iulie, ora 10. continuă pe Antena3

Alerta de vreme rea, valabila pana sambata, 25 iulie: Ploi torentiale si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica, valabila de vineri pana sambata, pentru toata tara.

Prognoza meteo, vineri, 24 iulie 2020. Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla, azi, in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea. Ce se intampla in tara si ce conditii vor fi pentru ziua de vineri, 24 iulie? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 iulie Meteorologii anunta ca in cursul zilei de vineri vom avea parte de averse si intensificari ale vantului in .

Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla in urmatoarele ore in tara. Avertismentul meteorologilor

Meteorologii au emis, joi, o averizare de tip Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila in majoritatea judetelor Romaniei. Cand va intra in vigoare aflati in paragrafele urmatoare. Cod galben de instabilitate atmosferica Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, o avertizare de tip Cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila in intervalul 23 .

Alerta de vreme rea: Vijelii si ploi torentiale pana vineri, 24 iulie, ora 10.00

Instabilitate atmosferica accentuata in urmatoarele doua zile. Admibnistratia Nationala de MeteorologieANM) a emis miercuri o alerta de vreme rea, valabila din seara zilei de 22 iulie, ora 23. 00, si pana vineri, 24 iulie, ora 10.

Noi avertizari de vreme rea. Vin furtunile - Cum va fi vremea in weekend

Vin noi atentionari de vreme rea. Meteorologii au emis din nou cod galben in zonele de deal si munte, iar ploile si vijeliile vor continua chiar si in weekend, cand ar putea sa se intensifice.

Avertizare meteo: vreme rea, pana sambata dimineata, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de instabilitate atmosferica in mare parte din tara, de vineri, ora 12. 00, pana sambata, ora 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )