Libnet.ro
UNICEF

08:16

Prejudicii de 1,5 milioane lei la Consiliul Judetean. Cheltuielile nelegale la teatru si la deseuri au adus cele mai mari pagube

Adevărul Adevărul,
Prejudicii de 1,5 milioane lei la Consiliul Judetean. Cheltuielile nelegale la teatru si la deseuri au adus cele mai mari pagube

Curtea de Conturi a publicat rezultatele controalelor efectuate la Consiliul Judetean Hunedoara si a stabilit ca in urma administrarii defectuoase a fondurilor, institutia a inregistrat o paguba de aproape 1,5 milioane lei. continuă pe Adevărul

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

Remedia Deva: afaceri de 351 milioane lei in 2017 si un profit de trei ori mai mare

Rezultatele preliminare ale companiei farmaceutice Remedia Deva RMAH) pentru anul 2017 indica o cifra de afaceri de 351,2 milioane lei, in crestere cu aproape 40% fata de anul precedent, si un profit de 3 ori mai mare. Avand in vedere piata de.

Prejudicii de zece milioane de lei in primarie: majorari salariale nelegale, afaceri proaste cu instalatiile de Craciun

Curtea de Conturi a Romaniei a estimat la aproape zece milioane de lei valoarea prejudiciilor inregistrate de administratia locala a Devei, in activitatea institutiei.

Prejudicii totale de peste 3,8 milioane de lei la primariile din Alba. Ce ilegalitati a descoperit Curtea de Conturi

Plati efectuate pentru lucrari nerealizate, neaplicarea unor hotarari judecatoresti, cheltuieli cu carburantul fara documente justificative, penalitati financiare platite nejustificat. Acestea sunt cateva dintre tipurile de ilegalitati descoperite de Curtea de Conturi la primarii din Alba, in urma controalelor desfasurate in 2017.

Esecul uneia dintre marile investitii chineze in Romania, platit cu 9 milioane de lei de toti craiovenii

Primaria Craiova a alocat 9,36 milioane lei din propriul buget, alimentat de taxele si impozitele craiovenilor, ca sa termine cartierul chinezesc inceput de o firma care a ramas fara bani, transmite Agerpres. Proiectul, derulat de firma chineza Shandong Ningjian Construction si Primaria Craiova, a demarat dupa semnarea la Beijing in 2014 a unui protocol cu ocazia vizitei premierului Victor Ponta si a primarului de atunci, Lia Olguta Vasilescu.

Ministerul Finantelor a atras 500 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 32 luni, la un randament mediu de 3,51% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )