Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prejudicii de 131 milioane de lei in domeniul achizitiilor intracomunitare de masini second-hand

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prejudicii de 131 milioane de lei in domeniul achizitiilor intracomunitare de masini second-hand

Inspectorii antifraud a au verificat, in perioada aprilie-iunie 2016, in cadrul operatiunii Xenon, 200 de firme care au efectuat achizitii intracomunitare de autoturisme second hand in valoare de peste un miliard de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Operatiunea Xenon - Inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de 131 milioane lei in domeniul achizitiilor intracomunitare de masini second-hand

Intre aprilie si iunie 2016 inspectorii antifrauda au verificat 200 de firme care au efectuat achizitii intracomunitare de autoturisme second hand in valoare de peste un miliard de lei. Principala deficienta constatata la restul societatilor a fost aplicarea eronata a regimul marjei de TVA la vanzarea catre clientii persoane fizice, fapt care a produs prejudicii calculate doar pana in acest moment de 131 milioane de lei, arata un comunicat al Directiei Generale Antifrauda.

Operatiunea Xenon: Directia Antifrauda a descoperit prejudicii de 131 milioane lei in domeniul achizitiilor de autoturisme la mana a doua

Inspectorii antifrauda au descoperit, in cadrul operatiunii Xenon, prejudicii de 131 milioane de lei, in domeniul achizitiilor intracomunitare de masini second-hand, potrivit unui comunicat al Directiei Antifrauda din cadrul Fiscului.

Profitul Electrica a crescut cu 21% in primul semestru, pana la 336 milioane lei. La Transgaz, castigul a scazut cu 12%, pana la 282 milioane de lei

Distribuitorul de energie Electrica a raportat a avut un profit net de circa 336 milioane lei in primul semestru al acestui an, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut, in vreme ce transportatorul national de gaze Transgaz a consemnat un castig mai mic cu 12% in acelasi interval, pana la 282 milioane de lei.

Hidroelectrica a realizat un profit brut de 754 milioane lei pe primul semestru, nivel-record pentru companie

Producatorul de energie Hidroelectrica, care a iesit in luna iunie din insolventa dupa doi ani, a realizat in primul semestru din acest an un profit brut record, de 754 milioane lei, in crestere cu 29 milioane lei, respectiv cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat avocatul Remus Borza, fostul administrator judiciar al societatii in perioada insolventei.

Fiscul va rambursa companiilor TVA de 735 milioane lei in august

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat miercuri ca ramburseaza in luna august companiilor din Romania peste 735 milioane lei din taxa pe valoarea adaugata TVA), din care a fost achitata deja prima transa, in valoare de 204,12.

IAR Brasov raporteaza profit de 16,8 milioane lei, in primele sase luni

Producatorul de aeronave IAR Brasov IARV) a raportat un profit net de 16,8 milioane lei in primele sase luni ale anului, in scadere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie, anunta Mediafax.

Argus Constanta a raportat afaceri in scadere cu 25%, la 80 milioane lei

Producatorul de uleiuri vegetale Argus Constanta UARG), controlat de SIF Oltenia SIF5), a raportat pentru primul semestru pierderi de 1,2 milioane lei, fata de un rezultat pozitiv de 52. 000 de lei in prima jumatate din 2015.

Oil Terminal, profit de 14,5 milioane lei, in primul semestru

Oil Terminal a inregistrat un profit net de peste 14,5 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform datelor neauditate, se arata intr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Robert Negoita, in continuare cu datorii la stat de peste 232 de milioane de lei. Datoria lui Becali catre buget a crescut de la 4 la 9,69 de milioane lei

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, are in continuare datorii la stat de peste 232 de milioane de lei, conform listei publicate joi de ANAF. Pe lista datornicilor se mentine si finantatorul Stelei, Gigi Becali, a carui datorie a crescut de la 4 milioane de lei, cat era in luna mai, la 9,69 de milioane de lei.

ANAF ramburseaza in august TVA in valoare de peste 735 milioane de lei

In luna august, Agentia Nationala de Administrare Fiscala A. ) ramburseaza TVA in valoare de peste 735 milioane lei, din care circa 44 mil. lei se compenseaza, iar 590,58 mil lei se restituie, au transmis miercuri reprezentantii Fiscului. Plata efectiva a sumelor este programata in doua transe: 11 august - 204,12 mil lei si 31 august: 386,46 mil. lei. In selectia lunii august 2016 sunt cuprinse toate deconturile de TVA inregistrate pana la 08. 2016, cu exceptia celor aferente operatiunilor de import depuse pana la 25.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )