Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prejudiciu de 3,1 milioane lei din contractul cu Rupiah. Ce alte contracte paguboase a mai derulat Primaria Slatina

Adevărul Adevărul,
Prejudiciu de 3,1 milioane lei din contractul cu Rupiah. Ce alte contracte paguboase a mai derulat Primaria Slatina

Curtea de Conturi a stabilit , in urma controlului privind activitatea desfasurata in 2015 de Primaria Slatina, un prejudiciu de aproape 3,5 milioane lei, cea mai mare suma provenind din contractul de salubrizare a spatiilor verzi. Nu este, insa, singurul contract pagubos. continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut inca 30 milioane lei pe sase ani

Ministerul Finantelor a vandut marti obligatiuni de stat in valoare de 30 milioane lei scadente la 19 decembrie 2022, printr-o licitatie suplimentara la cea de luni, in care a plasat titluri de 323,65 milioane lei 71,8 milioane euro), usor peste suma programata, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), conform News. ro.

Guvernul mareste cu 175,5 milioane lei garantiile pentru Prima Casa in 2017

Guvernul a anuntat, ieri, ca mareste cu 175,5 milioane lei plafonul garantiilor acordate pentru programul Prima Casa, suma ramasa neutilizata din plafonul de 2,94 miliarde de lei alocat in 2016.

Ministrul Economiei: Industria de aparare va beneficia de investitii de 20,5 milioane lei in acest an

Industria de aparare va beneficia de investitii de aproape doua ori mai mari fata de anul trecut, de 20,5 milioane lei 4,5 milioane euro), a declarat ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, in subordinea caruia se afla companiile de stat din acest.

Investitie de 7 milioane de lei, distrusa in doar 5 minute de furia Somesului. A venit ca un tsunami, cu valuri de apa si gheata de 2-3 metri

In doar 5 minute, furia naturii a reusit sa distruga o investitie de 7 milioane de lei din comuna Sintereag. Somesul Mare s-a umflat dupa ce in amonte s-au spart mai multe poduri de gheata, iar apa amestecata cu gheata a venit in valuri de 2-3 metri. O microhidrocentrala in valoare de peste 7 milioane de lei a fost distrusa aproape in totalitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )