Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prejudiciu de 90 milioane euro la CNU, care a ramas fara doua fabrici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prejudiciu de 90 milioane euro la CNU, care a ramas fara doua fabrici

Situatia Companiei Nationale a Uraniului CNU) se complica. Anchetele interne ale conducerii companiei, pe langa controlalele mai vechi ale Curtii de Conturi, au scos la iveala un prejudiciu estimat la aproape 90 milioane de euro. Pe langa vanzarea in. continuă pe Wall-Street Ro

Prejudiciu de doua milioane de euro in dosarul privind vaccinul antigripal

Procurorii de la Parchetul General au stabilit un prejudiciu de doua milioane de euro in dosarul privind vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino. Din acest motiv, anchetatorii au declinat cauza la DNA, care va cotinua cercetarile.

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit in crestere cu peste 50% in primul trimestru, la 1,97 milioane euro

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit net in crestere cu 53% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 616 milioane de forinti 1,97 milioane euro ), sustinut de avansul cu 27% al veniturilor si scaderea cheltuielilor.

Drama unui brasovean la Londra: A ramas fara cei doi copii, care vor fi infiati de o familie de homosexuali!

Durere fara margini pentru un brasovean, Florin Barbu, stabilit cu ani in urma la Londra. Statul englez i-a luat cei doi copii, Diana - 8 ani si Andy - implineste 5 ani pe 26 mai, pe care vrea sa-i.

A pus o intrebare si a ramas fara cuvinte. Ce i s-a intamplat lui Dani Otil in direct. Eu te...

Cantareata Madeleine a reusit sa il lase fara cuvinte pe Dani Otil, timpul emisiunii Neatza. Total lipsita de inhibitii, artista i-a marturisit prezentatorului tv ca. il vrea.

Investitie de 50 milioane euro, intr-o fabrica de componente aerospatiale, la Satu Mare

O companie ce produce componente aeronautice va investi circa 50 de milioane de euro intr-o fabrica in comuna satmareana Mediesu Aurit, care va avea 500 de angajati, a anuntat prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, intr-un comunicat de presa.

Modernizarea retelei de apa se incheie la 1 iunie. Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani a inghitit 31 milioane de euro

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a transformat orasul intr-un adevarat santier, se finalizeaza la 1 iunie. Modernizarea retelei de apa si canalizare se afla in ultima etapa de lucru. Investitia CL 8 are o valoare care se ridica la 10 milioane de euro.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )