Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prejudiciu de aproape 14 milioane de lei produs de firmele din panificatie

Adevărul Adevărul,
Prejudiciu de aproape 14 milioane de lei produs de firmele din panificatie

Controalele facute de politisti incepand cu 1 septembrie pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor in domeniul producerii, prelucrarii, achizitionarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie, au evidentiat, la nivelul judetului Salaj, nereguli prin care bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproape 15 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Amenzi de aproape 3 milioane de lei aplicate de inspectorii muncii

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 28 octombrie 01 noiembrie 2013, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 400 de lei. Au fost depistate 365 de persoane care lucrau fara forme legale. Dintre acestea 137 erau din judetul Timis.

Factura inundatiilor din septembrie: pagube de 75 milioane lei.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galati, in urma inundatiilor si viiturilor din perioada 11-13 septembrie au fost inregistrate pagube de peste 75 milioane lei. Directorul executiv al prefecturii, Vasile Parlog a declarat ca prin rapoartele de evaluare s-a stabilit ca la categoria drumurilor nationale au fost inregistrate pagube de 15 milioane lei, la drumuri judetene - de aproape 3 milioane de lei, alte 10 milioane de lei reprezentand contravaloarea distrugerilor la strazi comunale, .

Subscrieri de 408,2 milioane lei pentru ING Asigurari de Viata in primele noua luni

ING Asigurari de Viata a subscris, in primele noua luni, prime de 408,2 milioane de lei, nivel aproximativ similar celui din ianuarie-septembrie 2012, cand a fost de 407,5 milioane lei, a anuntat compania.

Ministerul Culturii da in judecata un sculptor platit cu 10 milioane lei pentru o statuie care nu a fost livrata

Ministerul Culturii il da in judecata pe sculptorul Florin Codre pentru a recupera fie cele 10 milioane lei platite artistului pentru realizarea monumentului Marii Uniri din Arad, fie lucrarea, potrivit Primariei Arad. Sculptorul a incasat banii, insa nu a predat lucrarea si nici nu mai este de gasit, sustine municipalitatea. Artistul este abonat la lucrari publice, acesta incasand de la stat cateva zeci de milioane de lei.

Lichiditate de circa 15,97 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15,97 milioane lei circa 3,60 milioane euro).

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 2,7 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, saptamana trecuta, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2,76 milioane lei, conform unui comunicat de presa.

Lichiditate de circa 27,21 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 27,21 milioane lei circa 6,13 milioane euro).

Finantele au imprumutat 800 milioane lei prin obligatiuni pe 10 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 800 milioane lei prin obligatiuni cu maturitatea pe 10 ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 5,27% pe an, in scadere usoara fata de cel platit in octombrie pentru aceeasi scadenta.

MFP a imprumutat 800 milioane lei prin obligatiuni pe 10 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, suma de 800 milioane lei prin obligatiuni cu maturitatea pe 10 ani, la un randament mediu de 5,27% pe an, in scadere fata de cel platit in luna octombrie pentru aceeasi scadenta, arata un comunicat remis redactiei.

Lichiditate de circa 29,89 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 29,89 milioane lei circa 6,74 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )