Libnet.ro
UNICEF

20:15

Preliminariile Euro-2015 de tineret: Romania a invins Muntenegru, scor 4-3/ Viorel Moldovan: Asta e echipa de caracter de care am nevoie

Hotnews Hotnews,
 Preliminariile Euro-2015 de tineret: Romania a invins Muntenegru, scor 4-3/ Viorel Moldovan: Asta e echipa de caracter de care am nevoie

Echipa nationala de tineret a Romaniei a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 1-3), reprezentativa similara a Muntenegrului, intr-un meci din grupa a 6-a preliminara pentru calificarea in play-off-ul Campionatului European din 2015, potrivit Mediafax. Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Viorel Moldovan, a declarat, joi, dupa victoria in fata reprezentativei Muntenegrului, ca aceasta este echipa de caracter de care are nevoie si pe care si-o doreste. Razvan Burleanu: La pauza foarte putini mai credeau ca Romania poate intoarce rezultatul. continuă pe Hotnews

Grecia - Romania, din preliminariile Euro 2016, transmis pe un ecran gigant la Arena Nationala

Partida Grecia - Romania, primul meci al tricolorilor din preliminariile Euro 2016, va putea fi vazut de fanii nationalei pe un ecran gigantic, la Arena Nationala din Bucuresti. Partida, programata pentru 7 septembrie, ora 21. 45, se va disputa la Atena.

Capitanul Greciei, despre meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2014

Debutul Romaniei in preliminariile Campionatului European 2016 se apropie cu pasi repezi. Selectionata lui Victor Piturca va intalni reprezentativa similara a Greciei, intr-un meci care se va disputa duminica, la Atena, incepand cu ora 21.

Otelul Galati a invins Rapidul, scor 2-0, obtinand prima victorie din actuala editie a Ligii 1

Otelul Galati a obtinut prima victorie din actualul sezon al Ligii I, invingand, luni seara, pe teren propriu, Rapidul, scor 2-0. Golurile au fost inscrise de Cristi Cristea in minutele 8 si 60, scrie.

Lotul Romaniei pentru partida cu Grecia, din preliminariile Euro 2016

Selectionerul Victor Piturca a definitivat lotul Romaniei pentru partida cu Grecia, disputata pe 7 septembrie, la Atena, in cadrul preliminariilor Euro 2016. Din lotul final de 23 de jucatori lipsesc nume precum Alexandru Bourceanu sau Adrian Mutu.

Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori.

CONFERINTA Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori. Declaratiile vor fi disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 12.

Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro: Sub 1% sanse sa plec la o echipa din Golf

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei a sustinut, luni, o conferinta de presa, in cadrul careia a vorbit despre lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )