Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premier League: Suma cheltuita pe transferuri, n scadere pentru prima data dupa 2012

Hotnews Hotnews,
 Premier League: Suma cheltuita pe transferuri, n scadere pentru prima data dupa 2012

Cluburile din Premier League au efectuat in luna ianuarie transferuri in valoare totala de 180 de milioane de lire sterline 206 milioane de euro), mult mai putin decat in perioada similara din 2018, cand au fost efectuate tranzactii de 430 de milioane de lire sterline. continuă pe Hotnews

Tudor Baluta transferat in Premier League

Mijlocasul Tudor Baluta o lasa pe Viitorul pentru a evolua in Premier League alaturi de Florin Andone.

VIDEO Chelsea, depasita clar de Bournemouth n Premier League, scor 4-0

Chelsea a suferit o infrangere usturatoare pe terenul celor de la Bournemouth, londonezii fiind depasiti categoric, scor 4-0, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXIV din Premier League.

Fellaini paraseste Manchester United pentru o echipa din China

Mijlocasul belgian Marouane Fellaini s-a despartit de Manchester United pentru a da curs unei oferte din China, noul El Dorado din fotbalul mondial.

Andreea Esca vorbeste pentru prima data despre salariul ei. Angajatorul meu considera ca

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit mult in presa romaneasca. Fara a confirma sau infirma suma cu multe zerouri, stirista de la Pro Tv a declarat ca este pe masura rezultatelor sale.

Transformarea performantei n traditie, certificata si n 2019: Kaufland Angajator de Top n Romnia pentru al patrulea an consecutiv si, pentru prima data, Angajator de Top n Europa

Kaufland Romania, lider pe piata de retail, obtine pentru al patrulea an consecutiv certificarea Angajator de Top in Romania si, pentru prima data, titlul de Angajator de Top in Europa, dovedind astfel ca angajatii sunt o prioritate pentru companie si ca atingerea performantei, inclusiv la nivelul grijii pentru oamenii Kaufland, a devenit deja o traditie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )