Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premiera in Bucuresti. Un barbat a fost amendat pentru si-a abandonat animalul de companie

Antena3 Antena3,
Premiera in Bucuresti. Un barbat a fost amendat pentru si-a abandonat animalul de companie

Politistii locali l-au amendat pe un bucurestean pentru ca nu si-a ingrijit animalul de companie. Este pentru prima data cand a fost sanctionata acest tip de fapta, anunta Primaria Capitalei intr-un. continuă pe Antena3

Premiera in Bucuresti. Un barbat a fost amendat pentru ca nu si-a ingrijit animalul de companie

Politistii locali l-au amendat pe un bucurestean pentru ca nu si-a ingrijit animalul de companie. Este pentru prima data cand a fost sanctionata acest tip de fapta, anunta Primaria Capitalei intr-un.

VIDEO Premiera in Capitala: Un cetatean a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca si-a aruncat in strada cainele bolnav

Un bucurestean, stapanul unui metis de caniche, a fost amendat de Politia Locala cu 2. 000 de lei dupa ce, practic, si-a lasat cainele bolnav sa moara in chinuri pe strada. Concret, O. F este vinovat pentru lipsa de ingrijire si atentie fata de cainele sau. Este pentru prima data cand a fost sanctionata o astfel de fapta, informeaza Politia Locala.

Un taximetrist a fost amendat cu 1.000 de lei de CNCD pentru ca a refuzat sa transporte o persoana cu autism

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a dispus amendarea unui taximetrist cu 1. 000 de lei pentru ca a refuzat sa transporte o persoana cu autism. Si compania de taximetrie a fost amendata cu 1. 000 de lei.

O firma a fost amendata pentru discriminare dupa ce a expus fotografia unei femei cu picioarele desfacute, insotita de mesajul Deschis tot timpul

O firma a fost amendata cu 5. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii din cauza unui afis publicitar care infatisa o femeie cu picioarele desfacute, insotit de mesajul deschis tot timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )