Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premiera dupa 15 ani: Cuba si Statele Unite au restabilit liniile telefonice directe

B1 B1,
Premiera dupa 15 ani: Cuba si Statele Unite au restabilit liniile telefonice directe

Cuba si SUA au restabilit liniile telefonice directe. in ultimii 15 ani, convorbirile telefonice erau transferate prin relee ale unor terte tari, fiind foarte scumpe, informeaza BBC. Acesta este primul acord. continuă pe B1

Dupa 15 ani fara ton, Statele Unite si Cuba au restabilit liniile telefonice directe

Statele Unite si Cuba au restabilit liniile telefonice directe pentru prima data in 15 ani, anunta compania de telecomunicatii cubaneza, Etecsa, citata de BBC. incepand cu anul 2000, convorbirile telefonice.

Statele Unite cer Vietnamului sa nu mai permita alimentarea avioanelor nucleare ruse

Administratia americana a cerut Vietnamului sa nu mai permita alimentarea avioanelor militare ruse care pot transporta arme nucleare cu carburant intr-o fosta baza aeriana americana, pe fondul tensiunilor din regiunea Asia-Pacific intre Statele Unite, Rusia si China, potrivit The Moscow Times.

Statele Unite trimit 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice

Statele Unite trimit 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP. Generalul american John O'Connor declarase tot luni, pentru AFP, ca Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte.

Statele Unite trimit blindate Humvee si drone in Ucraina

Statele Unite extind pachetul de ajutor militar pentru Ucraina, la care au adaugat masini Humvee si drone, dar in continuare neaga ca ar trimite si arme. Autoritatile ucrainene au cerut in repetate randuri.

Statele Unite vor trimite drone de observatie Raven si 230 de vehicule de transport Humvee in Ucraina - surse

Statele Unite vor trimite drone de observatie si vehicule de transport Humvee in Ucraina, pentru a ajuta guvernul sa faca fata insurectiei separatiste din estul tarii, a declarat miercuri un oficial american, care a preferat sa isi pastreze anonimatul, potrivit AFP.

De la capat! Tia Carrere s-a intors la fostul sot, dupa cinci ani

Dragoste reincalzita si pentru Tia Carrere! Vedeta din serialul Relic Hunter Vanatoarea de comori) s-a intors in bratele celui de-al doilea ei sot, la cinci ani de la divortul lor.

Scenariu PwC: India si China vor domina lumea in 2050. UE si Statele Unite isi vor pierde statutul de putere economica

In urmatorii 35 de ani se va inregistra o redistribuire a puterii si influentei economice, de la statele America de Nord, Europa de Vest si Japonia, catre economiile emergente, in pofida unei preconizate incetiniri a cresterii Chinei dupa 2020.

De 15 ani n-a mai incasat Realul patru goluri, acasa, in Europa. Posibila explicatie pentru picajul galactic

Real Madrid a pierdut pe teren propriu returul cu Schalke, 3-4, dupa o prestatie jenanta, dar s-a calificat in sferturi. Antrenorul Carlo Ancelotti si-a cerut scuze pentru prestatia galacticilor, la capatul unui esec istoric. Castigatoare in tur cu 2-0, Real a incasat patru goluri pe teren propriu abia pentru a doua oara in istoria europeana.

Basescu s-a razgandit dupa cinci ani: spune ca ar mari indemnizatiile pentru mame, dar nu are puterea necesara

Traian Basescu s-a razgandit in privinta indemnizatiilor pentru mame. Fostul sef al statului a declarat, pe scarile PMP, ca daca ar mai avea putere, ar dubla indemnizatiile mamelor. Acum cinci ani,.

Bancul zilei: Dupa 10 ani de casnicie

Ion si Maria erau casatoriti de 10 ani. Seara, in pat, Maria ii spune.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )