Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Hotnews Hotnews,
 Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori romani. A lucrat cu toti regizorii legenda ai Romaniei, de la Liviu Ciulei, la Radu Penciulescu, Lucian Pintilie, Stere Gulea, Andrei Serban si Silviu Purcarete. Coleg de generatie si de scena cu Amza Pellea, Gina Patrichi, George Constantin, a jucat in sute de spectacole de teatru. Cu un rol memorabil in filmul Padurea spanzuratilor 1964), Victor Rebengiuc s-a aruncat cu aceeasi forta peste mai bine de 40 de ani spre un rol principal care i-a adus numeroase premii, in filmul Medalia de onoare 2009), regizat de Calin Peter Netzer si unde l-a avut partener de platou pe Ion Iliescu. continuă pe Hotnews

Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori romani. A lucrat cu toti regizorii legenda ai Romaniei, de la Liviu Ciulei, la Radu Penciulescu, Lucian Pintilie, Stere Gulea, Andrei Serban si Silviu.

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident in Romania valoreaza 885.000 de euro

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident produs in Romania a fost de 885. 000 de euro si a fost platita de compania de asigurari Astra, informeaza Ziarul Financiar. Compania a platit si cea mai.

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident in Romania valoreaza 885.000 de euro

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident produs in Romania a fost de 885. 000 de euro si a fost platita de compania de asigurari Astra, informeaza Ziarul Financiar. Compania a platit si cea mai.

ADMITERE LICEE Vrancea: La doua licee s-a intrat cu media 10; cea mai mica - 3,82, la un ...

Cea mai mare medie de admitere in liceu in judetul Vrancea a fost 10 si s-a inregistrat la colegiile Unirea si Alexandru Ioan Cuza din Focsani, in timp ce media cea mai mica a fost 3,82, la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea din municipiu, iar o eleva cu media 6,84 a ramas nerepartizata, transmite Mediafax. Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Vrancea, Vasilica Zaharia, anul acesta mediile de admitere la liceele din judet au fost mai mari decat in anii trecuti. Astfel, sapte elevi .

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marti ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia in dosarul in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, iar ulterior sa revina la minister, subliniind ca trece prin cea mai grea perioada a vietii sale.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a marturisit, marti, ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui si regreta ca a plecat de la conducerea ministerului in aceste conditii, spunand ca.

Dacia a avut cea mai mare crestere a vanzarilor din UE in prima jumatate din 2013, urmata de Jaguar si Seat

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au scazut cu 6,6% in primul semestru din 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de la 6,644 milioane unitati la 6,204 milioane masini. Pe aceasta piata in scadere cateva marci au reusit sa posteze vanzari in crestere, remarcandu-se in mod deosebit Dacia cu cea mai mare crestere), Jaguar si Seat, reiese din datele Asociatiei Constructorilor Auto Europeni ACEA).

Miguel Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat

Migeul Angel Trevino, liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat, luni, de forte din cadrul Marinei de razboi, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Cati bani au rulat si ce profit au avut in 2012 agentiile care impart banii de publicitate. Media Investment - agentia cu cea mai mare cifra de afaceri: peste 50 de milioane de euro

Agentiile care impart banii de publicitate in mass-media din Romania au inregistrat, aproape fara exceptie, profit in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Agentia Media Investment a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri, fiind urmata de McCann Erickson care desfasoara atat activitati de media buying, cat si de creatie publicitara), Zenith Media, si Initiative Media. Agentiile au fost luate in vizor, anul acesta, de guvernul Ponta, care a adoptat o ordonanta de urgenta ce limiteaza rolul agentiilor de media in traseul banilor din publicitatea TV.

WTA: Simona Halep, locul 23 in lume - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep a urcat sapte locuri in ierarhia WTA dupa ce s-a impus la Budapesta), sportiva din Romania aflandu-se pe 23 in lume, cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea a coborat pe pozitia 33, in timp ce lider mondial se mentine Serena Williams.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )