Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera in Justitie. Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, sesizeaza CSAT: Orice decizie judecatoreasca trebuie respecata

Antena3 Antena3,
 Premiera in Justitie. Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, sesizeaza CSAT: Orice decizie judecatoreasca trebuie respecata

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Cristina Tarcea, a declarat joi ca va solicita sesizarea CSAT si al Inspectiei Judiciare,in urma afirmatiilor aparute in spatiul public cu pr. continuă pe Antena3

Premiera in Justitie. Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, sesizeaza CSAT: Orice decizie judecatoreasca trebuie respectata

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Cristina Tarcea, a declarat joi ca va solicita sesizarea CSAT si al Inspectiei Judiciare,in urma afirmatiilor aparute in spatiul public cu pr.

Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme: Voi sesiza CSAT. Asistam la o periclitare a actului de justitie

Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme, a denuntat joi, in cadrul CSM, presiunile la care este supusa institutia pe care o conduce acum cand trebuie sa se pronunte sentinte in dosare grele, si a sustinut ca va sesiza personal Consiliul Superior de Aparare al Tarii.

Solicitare din SUA pentru CSM: Sefa iCCJ sa explice vizitele la vilele SRI

Coalitia Romanilor din SUA a trimis o solicitare la CSM, prin care ii cere doamnei judecator Cristina Tarcea, in prezent presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa clarifice public.

Sefa Curtii Supreme, Cristina TARCEA, declaratie transanta in scandalul revocarii lui Kovesi: Orice decizie CCR trebuie RESPECTATAa (VIDEO)

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca orice decizie a Curtii Constitutionale trebuie respectata. Asta in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis.

Cristina Tarcea, despre modificarea codurilor penale: Revizuirea hotarrilor judecatoresti ar avea un impact negativ asupra sistemului juridic

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul de modificare a Codurilor penal si de procedura penala, precizand ca prevederea care ar permite revizuirea hotararilor judecatoresti defintive va avea efecte negative. Totusi, Tarcea a insistat ca trebuie sa tinem cont ca procesul legislativ nu s-a incheiat si, deocamdata, avem doar o prima forma a modificarilor.

Cristina Tarcea: Orice decizie judecatoreasca trebuie respectata, inclusiv deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a afirmat, joi, ca orice decizie judecatoreasca trebuie respectata, inclusiv deciziile Curtii Constitutionale.

Presedintele iCJJ va sesiza CSAT si IJ

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Cristina Tarcea, a anuntat, astazi, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ca va sesiza Consiliul de Aparare a Tarii CSAT) si Inspectia Judiciara IJ) dupa ce a fost acuzata de catre o asociatie ca ar fi frecventat in repetate randuri vilele de protocol ale SRI. Ea a spus ca este o manipulare ingrozitoare, generala, cu scopul de a periclita actul de justitie, in aceasta perioada in care magistratii trebuie sa pronunte solutii delicate si grele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )