Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10 PetaWatts.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

Laserul de la Magurele atinge cea mai mare putere din lume

Pe data de 7 martie, in premiera mondiala, Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics a atins puterea de 10 PetaWatts, informeaza.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume! Directorul proiectului: Astazi se implineste un vis

Laserul de la Magurele a atins puterea de 10. 88 petawatts, a zecea parte din intreaga putere a Soarelui pe Pamant concentrata intr-o raza de lumina, a anuntat directorul proiectului ELI-NP, Nicolae.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

UPDATE Premiera mondiala: Laserul de la Magurele a atins puterea maxima

Premiera mondiala - laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere, 10 PetaWatts, a anuntat Guvernul. Componenta romaneasca a Proiectului ELI este axata pe domeniul fizicii nucleare ELI-NP) si se construieste la Magurele, in cadrul Institutului pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei IFIN-HH). Sistemul, a carui instalare in cladirea ELI-NP a inceput in septembrie 2016, s-a aflat in procedura de testare finala, atingandu-se, in acest moment, puterea propusa de 10 PW, cea mai mare putere din lume.

Premiera mondiala: Laserul de la Magurele a atins puterea maxima

Premiera mondiala - laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere, 10 PetaWatts, a anuntat Guvernul.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

Laserul de la Magurele a atins puterea maxima: La ce poate fi folosit cel mai puternic laser din lume

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere 10 PW a anuntat Guvernul. Tehnologia de peste 300 milioane de euro poate duce la inlocuirea tehnologiilor costisitoare din domeniul energiei sau influenta domenii precum imagistica medicala si metodele de tratament al cancerului.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )