Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera in lupta Digi 24 si Antena 3. Lovitura decisiva pentru trustul Intact

Playtech Playtech,
Premiera in lupta Digi 24 si Antena 3. Lovitura decisiva pentru trustul Intact

Consumul de stiri s-a schimbat in timpul acestei crize sanitare pe care o traversam. Romanii au decis care este, pentru ei, sursa preferata de informare. Audientele au spus totul. Care au fost cifrele istorice al televiziunii castigatoare? Digi 24 versuri Antena 3. Lovitura decisiva pentru trustul Intact Conform noilor masuri, romanii parasesc domiciliile doar pentru . continuă pe Playtech

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Digi 24: Expertii in securitate cibernetica avertizeaza: Nu accesati linkul cu harta care arata infectarile cu coronavirus in timp real!

Hackerii profita de fricile generate de COVID-19 pentru a-i determina pe utilizatori sa acceseze atasamente sau linkuri rau intentionate. Expertii in securitate cibernetica avertizeaza ca doar institutiile oficiale transmit informatii reale si ca trebuie evitate alte linkuri care poate arata tentant, dar pot virusa calculatoarele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )