Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

Adevărul Adevărul,
Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele. continuă pe Adevărul

DNA Oradea a dispus trimiterea in judecata a doi politisti de la IPJ Satu Mare pentru infractiuni de luare de mita si favorizarea infractorului

DNA Oradea a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inspectorului sef adjunct al IPJ Satu Mare, Taut Ioan Liviu, si a ofiterului de politie Saitos Ioan pentru luare de mita li favorizarea.

Fost sef adjunct al IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru MITA

Fostul inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare,Taut Ioan Liviu, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de cinci infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

Fost adjunct IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru ajutarea unui om de afaceri intr-un dosar penal

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Taut Ioan Liviu, fost inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare, and Saitos Ioan, fost ofiter de politie si Tarr Atilla Csongor, administrator al unei societati comerciale, intr-un dosar privind infractiuni de dare si luare de mitp, favorizarea faptuitorului si spalare de bani.

Un zarnestean si un bucurestean, premiera nationala in alpinism

Salvatorul montan Ciprian Lolu, din Zarnesti, si alpinistul bucurestean Horea Popescu au stabilit, in luna iulie, o premiera nationala in schi alpinism: urcarea pe schiuri de tura a varfului Muztagh Ata, de 7. 546 de metri altitudine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )