Libnet.ro
UNICEF

11:15

PREMIERA Noile generatii Dacia Logan si Dacia Sandero

Adevărul Adevărul,
PREMIERA Noile generatii Dacia Logan si Dacia Sandero

Nu una, nu doua, ci trei premiere din partea constructorului national. Dacia prezinta astazi, 07. 2020, primele imagini cu noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway. continuă pe Adevărul

FOTO Primele imagini oficiale cu noile generatii Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cand vor fi anuntate detaliile celor trei modele

Asa cum a promis saptamana trecuta, Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway. Producatorul de la Mioveni a pregatit o filozofie de design noua care se traduce prin forme ceva mai rotunjite. Detaliile complete referitoare la noile modele Dacia vor fi publicate in 29 septembrie.

FOTO VIDEO Primele imagini oficiale ale noilor Dacia Logan si Sandero

Dacia a postat pe Facebook primele imagini oficiale ale noilor Dacia Sandero si Logan. Este vorba de fotografii cu blocurile optice din fata si din spate.

Noua Dacia Logan a ajuns, in sfarsit, sa arate ca o masina onorabila

Renault a promis noi modele pentru 7 septembrie. Le-a anuntat si vorbim de Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cele din urma sunt mai interesante, dar nici Logan nu-i de ignorat. Dacia Logan.

Este oficial! Dacia Logan dispare din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault

Anuntul a fost facut oficial. Dacia Logan va disparea din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault vedeti un pic mai jos. Anunt oficial! Dacia Logan dispare din mai multe tari europene. Ce se intampla cu grupul Renault Dacia Renault a prezentat noile generatii ale modelelor sale de baza, Logan si Sandero, precum .

Dacia a prezentat noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway (FOTO)

Dacia a prezentat cea de-a treia generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, cu promisiunea ca, in 29 septembrie, secretele vor fi dezvaluite in detaliu. Cu dimensiuni exterioare comparabile cu cele al.

Dacia prezinta cea de-a treia generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway

Dacia prezinta cea de-a treia generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Noul Logan este mai lung, are o silueta complet redesenata si o serie de elemente estetice ale noului Logan se regasesc si pe noile Sandero si Sandero Stepway, printre acestea figurand semnatura luminoasa in forma de Y, ecartul redus intre roti si pasajele acestora, precum si noul design al manerelor de usi, spune Dacia. Modelele vor fi prezentate oficial pe 29 septembrie.

Primele imagini cu noua generatie Dacia Logan si Sandero

Dacia a prezentat primele imagini cu noua generatie pentru modelele Sandero, Sandero Stepway si Logan. Detalii complete despre noile modele Sandero si Logan vor fi publicate pe 29 septembrie. Noua generatie a.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )