Libnet.ro
UNICEF

18:30

in premiera, Papa Francisc ataca ipocrizia anumitor personalitati politice: cine l-a suparat pe pontif

Playtech Playtech,
in premiera, Papa Francisc ataca ipocrizia anumitor personalitati politice: cine l-a suparat pe pontif

Intr-unul dintre rarele sale interviuri, Papa Francisc a vorbit despre sarcinile sale in aceasta perioada dificila, dar si-a facut timp si pentru a ataca membrii clasei politice. Franscisc. continuă pe Playtech

Catolicii din intreaga lume sarbatoresc Vinerea Mare in izolare. Papa Francisc s-a rugat intr-o Piata San Pietro goala (FOTO, VIDEO)

Catolicii din intreaga lume sarbatoresc Vinerea Mare, in izolare acasa din cauza pandemiei, in conditiile in care majoritatea bisericilor din intreaga lume au fost inchise. La Vatican Papa Francisc a.

COVID-19 |Papa Francisc, interventie emotionanta in direct, la o televiziune italiana: Ma gandesc la medici, asistente, maici, preoti, care au murit pe front ca soldatii. Si-au dat viata din dragoste

Papa Francisc a sunat in direct vineri la sfarsitul unei emisiuni transmisa pe postul italian de televiziune Rai 1 si a transmis un mesaj emotionant despre pandemia de coronavirus si despre cei care se afla in.

Papa Francisc: Pandemia, unul din raspunsurile naturii la ignorarea actualei crize climatice

Papa Francisc a afirmat ca pandemia de COVID-19 este unul din raspunsurile naturii la ignorarea actualei crize ecologice de catre umanitate.

Papa compara personalul medical care i-a tratat pe bolnavi cu soldatii morti pe front

Medicii, infirmierii, infirmierele, surorile si preotii care au decedat luptand impotriva pandemiei de coronavirus au murit pe front ca soldatii care si-au dat viata din dragoste, a declarat vineri papa Francisc la postul de televiziune Rai 1, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Papa Francisc: Pandemia de coronavirus este raspunsul naturii la criza climatica

Papa Francis a declarat ca pandemia de coronavirus ar putea fi raspunsul naturii la criza climatica in care ne aflam.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )