Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premiera pentru unitatile medicale din Capitala. Heliportul Spitalului Universitar Bucuresti, finalizat

Antena3 Antena3,
Premiera pentru unitatile medicale din Capitala. Heliportul Spitalului Universitar Bucuresti, finalizat

Premiera pentru unitatile medicale din Capitala. Heliportul Spitalului Universitar Bucuresti este gata si va putea folosit chiar de astazi. Dotat pentru a putea fi folosit atat ziua, cat si nopatea, heliportul. continuă pe Antena3

Heliportul Spitalului Universitar Bucuresti este gata si va putea fi folosit

Premiera pentru unitatile medicale din Capitala. Heli-portul Spitalului Universitar Bucuresti este gata si va putea fi folosit chiar de astazi. Dotat pentru a putea fi folosit atat ziua, cat si noaptea,.

Heliportul Spitalului Universitar Bucuresti este gata si va putea fi folosit de astazi

Premiera pentru unitatile medicale din Capitala. Heli-portul Spitalului Universitar Bucuresti este gata si va putea fi folosit chiar de astazi. Dotat pentru a putea fi folosit atat ziua, cat si noaptea,.

FOTO Heliportul Spitalului Universitar de Urgenta a devenit operativ

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB) are de ieri in dotare un modern heliport dedicat in totalitate ingrijirii medicale de urgenta a pacientului critic. Astfel, daca pana acum aeronavele SMURD foloseau pentru aterizare diverse platfome care erau utilizate si de elicoptere civile sau militare, de ieri acestea au in exclusivitate la dispozitie heliportul SUUB pentru cazurile medicale critice.

Doua birouri REMAX fuzioneaza pentru a-si consolida prezenta pe piata din Capitala

REMAX Romania anunta fuzionarea a doua dintre birourile din Capitala - REMAX Magnum si REMAX Estates, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Subiectele zilei: Zeci de lucrari care incurca traficul din Capitala sunt verificate de politisti; Nou scandal in Franta: Armata, indignata de caricaturile din Charlie Hebdo despre soldatii ucisi in Mali; CTP: Imperialist american, cadea-ti-ar bomba in o

De Ziua Nationala ne distrugem istoria: azi au intrat cu buldozerul peste mai multe planoare istorice de la IAR Brasov. Povestea din spatele fotografiei cu copiii dusi cu caruta la scoala: pustii stau fara parinti, scoala nu-i ajuta cu microbuzul, iar unchiul se descurca cum poate.

Vesti EXCELENTE pentru TOTI SOFERII din Romania! De la 1 ianuarie 2020 INTRA iN VIGOARE LEGEA mult asteptata

Vesti bune pentru soferii romani! Benzina si motorina se vor ieftini, de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pent.

Horoscopul iubirii pentru fiecare nativ din zodiac in luna decembrie

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat horoscopul iubirii pentru luna decembrie pentru fiecare nativ. Dragostea, respectul, tandretea sunt la cote inalte.

Activistii de mediu au protestat la Viena pentru salvarea padurilor din Romania

Organizatia de mediu Agent Green a organizat la Viena o actiune de protest pentru salvarea padurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )