Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Antena3 Antena3,
Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de. continuă pe Antena3

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

DIOR, cea mai valoroasa casa de moda din Industria Fashion!

Revista Forbes a publicat de curand topul celor mai mari companii din lume. Forbes Global 2000 list a pozitionat brand-ul Dior ca fiind cel mai mare de pe piata modei. Anul trecut, Dior a avut venituri de 49 de miliarde de dolari si trebuie sa specificam ca linia Dior Couture nu mai face parte din productia Dior.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Cea mai mica masina ar putea revolutiona traficul si acum. Cumva

Cea mai mica masina din lume a fost scoasa la licitatie cu un pret de pornire delirant. Arata groaznic, dar are o istorie interesanta. Are doar trei roti, zici ca e un carut de supermarket ceva mai modern si este pictata cu floricele. Singurul far care-ti asigura vizibilitatea noaptea pare a fi imprumutat de la [].

Puterea de cumparare din Romania, a patra cea mai scazuta din UE

In Romania, consumul individual efectiv, indicator care arata bunastarea gospodariilor, masurat in functie de standardele puterii de cumparare, este de 68% din media europeana. Mai rau decat Romania sunt plasate Ungaria, Croatia si Bulgaria, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cu ce-i momeste la admitere cea mai bine clasata universitate romaneasca in topurile internationale

Una dintre cele mai vizibile universitati din Romania incepe de maine, 11 iulie, prima sesiune de admitere. Sunt vacante circa 17. 000 de locuri pentru licenta, respectiv circa 9. 600 de locuri pentru master.

Kylie Jenner, in varsta de 20 de ani, va deveni cea mai tanara miliardara din istorie, depasindu-l pe fondatorul Facebook. Cum a reusit sa faca avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, detinatoarea unei game de produse cosmetice, este la un pas sa devina cea mai tanara miliardara autorealizata, potrivit unui articol publicat de revista Forbes.

Adevarul Live de la 12.00: Cum vor fi influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI

Astrologul Daniela Simulescu vorbeste la Adevarul Live despre cum sunt influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI, viitoarea retrogradare a lui Mercur si cum ne putem feri de efectele negative ale schimbarilor astrologice.

Expert Grup: Revizuirea metodologiei de formare a preturilor la carburanti, cea mai indicata optiune

Revizuirea metodologiei existente de formare a preturilor la carburanti ramane a fi cea mai indicata optiune, tinand cont de particularitatile pietei produselor petroliere, dar si de modul cum a fost aprobata noua Metodologie in anul 2016.

Cea mai timpurie consemnare din Odiseea, descoperita in sudul Greciei

O echipa de arheologi a descoperit o placa antica pe care sunt inscriptionate 13 versuri din Odiseea lui Homer, pe locul orasului antic Olympia, din sudul Greciei. Aceasta ar fi cea mai timpurie consemnare a poemului epic, a declarat ministrul grec al culturii, scrie The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )