Libnet.ro
UNICEF

16:31

Premiera in spatiu: Astronautii vor manca pentru prima data salata cultivata pe ISS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premiera in spatiu: Astronautii vor manca pentru prima data salata cultivata pe ISS

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) vor manca pentru prima data, luni, frunze proaspete de salata romana, care provin de la plante cultivate in spatiu, la bordul avanpostului orbital, informeaza ibtimes. co. uk. continuă pe Wall-Street Ro

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale vor manca pentru prima data salata cultivata in spatiu

In aceasta saptamana in meniul astronautilor de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) este inclusa si salata romana, cultivata la bordul avanpostului orbital, informeaza Daily Mail. Prin.

PREMIERA. Astronautii vor manca salata cultivata in spatiu

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) vor manca pentru prima data, luni, frunze proaspete de salata romana, care provin de la plante cultivate in spatiu, la bordul avanpostului orbital.

Astronautii vor manca salata spatiala

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) vor manca pentru prima data, luni, frunze proaspete de salata romana, care provin de la plante cultivate in spatiu, la bordul avanpostului orbital,.

Vlad Chiriches pentru prima data titular la Napoli

Fundasul Vlad Chiriches este titularizat la Napoli pentru prima data dupa transferul sau la gruparea italiana.

Importurile au depasit exporturile, pentru prima data in ultimii 5 ani

In primul semestru am importat mai mult decat am exportat, deficitul balantei comerciale crescand cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la circa 3,3 miliarde euro, potrivit datelor INS.

Prima data cand omul a vazut Pamantul din spatiu

In anul 1959, americanii lansau satelitul Explorer 6, cel care avea sa furnizeze prima poza cu Pamantul vazut din spatiu. Programul Explorer fusese pornit deja de catre armata atunci cand NASA a luat fiinta, in anul 1958. in urma acestui eveniment, noua organizatie a preluat proiectul si s-a ocupat de toate testele ulterioare. Pana atunci, [] Prima data cand omul a vazut Pamantul din spatiu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )