Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierii din Europa Centrala si de Est si China se reunesc marti la Bucuresti

B1 B1,
Premierii din Europa Centrala si de Est si China se reunesc marti la Bucuresti

Oficiali din guvernele a 17 tari si peste 1. 500 de oameni de afaceri sunt asteptati marti dimineata la Palatul Parlamentului, pentru a participa la Forumul Economic si Comercial China - Europa Centrala si de. continuă pe B1

Premierii din Europa Centrala si de Est si China se reunesc marti la Bucuresti.

Premierii din 17 state se reunesc la Bucuresti pentru a participa la editia a doua a Forumului Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est. La lucrarile Forumului, vor participa alaturi de premierul Victor Ponta si primerul chinez, Li Keqiang, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, sefii de guvern ai Albaniei, Bosniei-Hertegovina, Bulgariei, Cehiei, Croatiei, Estoniei, Lituaniei, Macedoniei, Muntenegrului, Poloniei, Serbiei, Slovaciei, Sloveniei si Ungariei si ministrul .

Guvernul a refuzat acreditarea jurnalistilor de la Epoch Times Romania la summit-ul Europa Centrala si de Est - China

Jurnalistii de la publicatia Epoch Times Romania sustin ca au fost refuzati de catre Guvern in vederea acreditarii la summit-ul Europa Centrala si de Est - China care se va desfarura, zilele acestea, la Palatul Parlamentului. Potrivit unui articol aparut in aceasta publicatie, Biroul de Presa al Guvernului i-a informat pe jurnalistii de la Epoch Times ca nu-i poate acredita, deoarece nu are acordul SPP. Pe de alta parte, reprezentantii SPP afirma ca nu sunt implicati in acreditarile de la Parlament si ca au contactat Biroul de Presa al Guvernului care este singurul responsabil pentru acest caz.

Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Ponta: China are nevoie de prieteni politici; Romania si tarile din zona au o traditie in acest sens

China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat marti premierul Victor Ponta, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, putem de

China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat marti premierul Victor Ponta, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului.

Sase ministri au vorbit, in studioul Adevarul de la Palatul Parlamentului, despre ce inseamna pentru Romania Forumul China-Europa Centrala si de Est

Ministrii romani, prezenti marti la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est, au vorbit astazi, in studioul Adevarul de la Palatul Parlamentului, despre importanta atragerii de investitii chineze in Romania si despre proiectele din energie, infrastructura, agricultura si turism pe care tara noastra le-ar putea dezvolta in parteneriat cu China.

Ponta, la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est: Romania si China au de infruntat provocari comune

Romania si China au de infruntat provocari comune, de la independenta si eficienta energetica, educatia, cum sa stimulam dezvoltarea agriculturii si securitatea alimentara sau cum sa dezvoltam infrastructura, a declarat premierul Victor Ponta, in deschiderea Summitului China-Europa Centrala si de Est.

Ponta, la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est: aRomania si China au de infruntat provocari comune

Romania si China au de infruntat provocari comune, de la independenta si eficienta energetica, educatia, cum sa stimulam dezvoltarea agriculturii si securitatea alimentara la posibilitatile de dezvoltare a infrastructurii, a declarat premierul Victor Ponta, in deschiderea Summitului China-Europa Centrala si de Est.

VIDEO Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, pu

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile din regiune este foarte mare. China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat si premierul Victor Ponta. China este dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare si, in liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde de dolari. Trebuie sa extindem in mod activ investitiile bilaterale in ambele sensuri si suntem dispusi sa facem acest lucru, suntem interesati sa extindem o platforma la nivelul IMM-urilor, sa dezvoltam seminarii in acest sens, a mai declarat premierul chinez.

Basescu: Romania nu poate decat sa castige din summitul China - Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu a declarat, la RRA, ca Romania trebuie sa priveasca cu profesionalism summitul China - Europa Centrala si de Est, care este o sansa, el aratand ca, daca Guvernul va prezenta proiecte realiste si convingatoare, Romania nu poate decat sa castige.

Ministru bulgar al Economiei, la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est: Bulgaria poate oferi Chinei un acces usor spre piata europeana

Bulgaria poate oferi Chinei un acces usor pe piata europeana, a declarat Anna Yaneva, ministrul bulgar al Economiei si Energiei, la Forumul Economic China-Europa Centrala si de Est, care are loc astazi la Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )