Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul albanez i-a multumit lui Victor Ponta pentru pozitia fata de Kosovo. / Ponta: Nu sustin o paralela intre Crimeea si Kosovo, exista diferente fundamentale

Hotnews Hotnews,
 Premierul albanez i-a multumit lui Victor Ponta pentru pozitia fata de Kosovo. / Ponta: Nu sustin o paralela intre Crimeea si Kosovo, exista diferente fundamentale

Prim-ministrul albanez Edi Rama i-a transmis premierului Victor Ponta un mesaj de recunostinta din partea tuturor albanezilor pentru pozitia pe care acesta a avut-o fata de Kosovo si si-a exprimat speranta ca Romania se va alatura in scurt timp marii familii care a recunoscut independenta regiunii. La randul sau, Victor Ponta, aflat in vizita la Tirana, a declarat ca el nu sustine o parelela intre Crimeea si Kosovo, precum presedintele rus Vladimir Putin, deoarece exista diferente fundamentale intre aceste doua situatii, si a aratat din nou ca este important ca tarile UE sa aiba o pozitie clara. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a povestit, la Tirana, ca familia bunicului sau a venit in Romania din satul albanez Moscopole

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita la Tirana, a povestit, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau albanez, ca familia bunicului sau a venit in Romania din Moscopole, un mic sat la granita Albaniei cu Grecia, si a afirmat ca ar fi trebuit sa vina mai des in aceasta tara.

Victor Ponta a multumit autoritatilor pentru profesionalismul aratat de Ziua maghiarilor de pretutindeni

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj prin care a multumit autoritatilor implicate in gestionarea evenimentelor care au marcat Ziua maghiarilor de pretudindeni, precizand si ca acestea au avut un comportament democratic si civilizat.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Premierul Victor Ponta se va afla marti in Grecia si Albania

Premierul Victor Ponta va efectua marti o vizita de lucru la Atena, in Grecia, urmata de o vizita oficiala la Tirana, in Albania, informeaza biroul de presa al Guvernului.

Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia si in Albania

Premierul Victor Ponta se va afla, marti, in Grecia, pentru o vizita de lucru, si in Albania, in vizita oficiala, informeaza Mediafax. in Grecia, Ponta se va intalni cu premierul elen, Antonis Samaras,.

Victor Ponta: Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, e un pic cam de port, marinaresc

Premierul Victor Ponta este de parere ca presedintele Traian Basescu foloseste un limbaj marinaresc atunci cand califica drept dubioasa pozitia sa fata de Republica Moldova, scrie Agerpres. Nu inteleg limbajul acesta. E un pic cam de port asa, marinaresc. ) Nu stiu ce inseamna dubioasa. Limbajul e un pic infractional. Nu pot sa il definesc, desi am fost procuror. Domnul Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, a spus premierul, luni, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, desi este vorba despre un program 100% de Guvern. I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat, a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost.

Victor Ponta, la Atena: Romania are obligatia de a sprijini Republica Moldova in procesul de integrare europeana

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Atena, ca Romania are obligatia de a sprijini Republica MOldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Exista sprijin total din partea Greciei pentru ca.

Victor Ponta, la Atena: Romania si Grecia vor fi tot timpul aliate pentru proiectele europene

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul unei vizite oficiale la Atena, ca Romania si Grecia vor continua proiectele regionale si europene demarate impreuna. Vreau sa imi prezint admiratia si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )