Libnet.ro
UNICEF

17:15

Premierul britanic Theresa May a anuntat numele celor care vor face parte din noul Executiv

România Liberă România Liberă,
Premierul britanic Theresa May a anuntat numele celor care vor face parte din noul Executiv

Premierul britanic Theresa May a anuntat, duminica, numele celor care vor face parte din noul sau cabinet, dupa ce a pierdut majoritatea la alegerile legislative. continuă pe România Liberă

Premierul britanic Theresa May dezvaluie componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a facut putine schimbari, potrivit news. ro. premier - Theresa May primsecretar de stat vicepremier) - Damian.

Premierul britanic, Theresa May, a trimis o delegatie in Irlanda de Nord pentru negocierile privind sprijinul noului Guvern

Un deputat din echipa premierului britanic Theres May s-a deplasat la Belfast pentru a discuta cu lideri ai Partidului Democratic Unionist DUP, loialist) despre cum aceasta formatiune ar putea sprijini cel mai bine noul guvern.

Doi sefi de cabinet ai prim-ministrului britanic, Theresa May, au demisionat, sambata, in urma rezultatului dezamagitor inregistrat de conservatori la alegerile legislative

Doi sefi de cabinet ai premierului britanic, Theresa May, Nick Timothy si Fiona Hill, au demisionat, sambata, in urma rezultatelor dezamagitoare inregistrate de Partidul Conservator in cadrul alegerilor legislative din Marea Britanie, relateaza site-ul BBC News, potrivit Mediafax.

Theresa May a anuntat formarea noului Guvern

Premierul conservator britanic Theresa May a anuntat ieri ca va forma un nou guvern in urma alegerilor anticipate, promitand ca acest executiv va asigura stabilitate si va negocia cu Uniunea Europeana cu obiectivul de a obtine un acord de succes privind Brexitul, potrivit Reuters.

Componenta noului Guvern britanic, dezvaluita de premierul Theresa May

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a operat putine schimbari, in contextul in care pozitia sa este fragila, dupa ce a pierdut majoritatea absoluta in alegerile legislative joi, relateaza The Associated Press, care prezinta componenta Executivului.

Theresa May anunta formarea unui nou guvern, dupa o scurta intrevedere cu regina Elisabeta a II-a

Premierul britanic Theresa May a anuntat vineri formarea unui nou guvern care va finaliza Brexitul, desi partidul sau conservator a pierdut majoritatea absoluta dupa alegerile parlamentare de joi, scrie AFP.

Theresa May, mandatata de regina sa formeze noul guvern

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca a primit mandat din partea reginei Elisabeta a II-a pentru formarea noului Guvern. Conservatorii au ajuns la un acord in acest sens cu Partidul Unionist Democrat DUP) din Irlanda de Nord.

Marea Britanie: Theresa May are mandat de la regina pentru un nou guvern

UPDATE: Premierul britanic Theresa May a anuntat ca a primit mandat din partea Reginei pentru a forma un nou guvern. Pentru ca in urma alegerilor anticipate a pierdut majoritatea, May va avea sprijinul Partidulu.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Theresa May a dezvaluit componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit lista membrilor Guvernului. Aceasta nu a modificat radical constitutia acestuia, avand in vederea pierderea sa recenta a majoritatii absolute in alegerile legislative joi, conform News. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )