Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul britanic trimite in Marea Neagra una dintre cele mai avansate nave de lupta: Prima misiune dupa Razboiul Rece

B1 B1,
Premierul britanic trimite in Marea Neagra una dintre cele mai avansate nave de lupta: Prima misiune dupa Razboiul Rece

Marea Britanie a trimis una dintre cele mai avansate nave de lupta britanice la Marea Neagra. Aceasta misiune operativa a Marinei Regale, prima de la Razboiul Rece incoace, dupa ce vineri,. continuă pe B1

Premierul britanic trimite distrugatorul HMS Diamond la Marea Neagra dupa ce i-a indemnat pe americani sa-l infrunte pe Putin

Londra trimite una dintre cele mai avansate nave de lupta britanice la Marea Neagra, in prima misiune operativa a Marinei Regale in regiune de la Razboiul Rece incoace, scrie Daily Mail.

Marea Britanie trimite un distrugator in Marea Neagra, pentru prima data dupa Razboiul Rece. Presa de la Londra il numeste Vanatorul lui Putin

Guvernul de la Londra trimite in perioada urmatoare un distrugator in Marea Neagra, aceasta fiind prima nava britanica de asemenea putere care ajunge in zona dupa Razboiul Rece.

VIDEO. Marea Britanie trimite un distrugator in Marea Neagra, pentru prima data dupa Razboiul Rece. Presa de la Londra il numeste Vanatorul lui Putin

Guvernul de la Londra trimite in perioada urmatoare un distrugator in Marea Neagra, aceasta fiind prima nava britanica de asemenea putere care ajunge in zona dupa Razboiul Rece.

Jurnal de vis de la Marea Neagra. Imaginile cu care un pasionat de fotografie lasa privitorii muti de uimire

Un pasionat al fotografiei surprinde in imaginile sale Marea Neagra din sudul litoralului romanesc, aproape de granita cu Bulgaria. Valerian Saringa intocmeste un mic jurnal al Marii Negre, din orasul cu mreje de azur si straluciri de stea - Mangalia.

Spectacol rar oferit de Marea Neagra: apa s-a colorat in turcoaz. Ce explicatie au specialistii

Marea Neagra a oferit in aceasta dimineata un spectacol neobisnuit celui care a privit-o: apa a devenit turcoaz. Fotografii au imortalizat fenomenul.

UPDATE. Premierul britanic Theresa May, la Casa Alba. Vladimir Putin si Angela Merkel, pe telefon cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

FOTO Balea Lac, una dintre destinatiile preferate ale iubitorilor de sporturi extreme

Poate unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, statiunea Balea Lac din muntii Fagaras este vizitata anual de mii de turisti. Pe langa cei care platesc bani grei pentru a petrece o noapte in singurul hotel de gheata din Romania si Europa de Est, la Balea isi dau intalnire si iubitorii sporturilor de iarna, in special pasionatii de freestyle si freeride.

Premierul britanic: Trump mi-a confirmat ca sustine 100% NATO

Theresa May, premierul Marii Britanii, a declarat ca Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite, sustine 100% NATO, informeaza DPA. Precizarea a fost facuta dupa o intrevedere pe care cei doi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )