Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul bulgar Plamen Oresarski va da explicatii in fata lui Jose Manuel Barroso pentru protestele din tara sa

B1 B1,
Premierul bulgar Plamen Oresarski va da explicatii in fata lui Jose Manuel Barroso pentru protestele din tara sa

Premierul bulgar Plamen Oresarski este asteptat vineri la Bruxelles, pentru a da explicatii Comisiei Europene in legatura cu nemultumirea care macina societatea bulgara. O reuniune intre presedintele Jose. continuă pe B1

Premierul bulgar da explicatii la CE. Vezi de ce.

Premierul bulgar Plamen Oresarski, criticat pentru nominalizari controversate, este asteptat, vineri, la Bruxelles, pentru a da explicatii Comisiei Europene CE) in legatura cu nemultumirea care macina societatea bulgara, relateaza AFP, potrivit Mediafax. O reuniune intre presedintele Jose Manuel Barroso si premierul Plamen Oresarski este prevazuta vineri, aici, la Bruxelles, a anuntat un purtator de cuvant al Comisiei, Olivier Bailly. Manifestatiile care au avut loc in Bulgaria la .

Premierul bulgar, asteptat vineri la Bruxelles sa dea explicatii

Premierul bulgar Plamen Oresarski, criticat pentru nominalizari controversate, este asteptat vineri la Bruxelles, pentru a da explicatii Comisiei Europene CE) in legatura cu nemultumirea care macina societatea bulgara, relateaza AFP.

PROTESTE BULGARIA. Manifestantii cer demisia premierului Plamen Oresarski.

Mii de manifestanti au cerut, la Sofia, pentru a patra zi consecutiva, demisia premierului bulgar Plamen Oresarski, sustinut de socialisti, relateaza Mediafax. Peste 7. 000 de protestatari au blocat, luni, circulatia pe cateva artere principale. Duminica, la Sofia au manifestat aproximativ 15. 000 de persoane, care au scandat Demisia si Mafia in fata sediilor Guvernului si Parlamentului. Premierul, aflat in functie de trei saptamani, a exclus ipoteza unei demisii, pentru ca doreste evitarea .

Bulgaria: Mii de persoane au iesit in strada la Sofia pentru a cere demisia premierului Plamen Oresarski (VIDEO)

Peste 7. 000 de oameni au iesit in strada, luni seara, la Sofia, pentru a cere demisia premierului bulgar Plamen Oresarski. Manifestantii au blocat circulatia pe mai multe artere principale din capitala si au.

Mii oameni protesteaza la Sofia, cerand demisia premierului Plamen Oresarski

Mii de manifestanti au cerut, la Sofia, pentru a patra zi consecutiv, demisia premierului bulgar Plamen Oresarski, sustinut de socialisti, informeaza AFP. Peste 7. 000 de oameni s-au adunat la.

Premierul bulgar nu intentioneaza sa demisioneze si cheama protestatarii la discutii

La cateva saptamani de la instalarea noului guvern, bulgarii au iesit in strada din nou ca sa protesteze, duminica fiind cea de-a treia zi de manifestatii. Desi i s-a cerut sa demisioneze, premierul bulgar Plamen Oressarski a exclus aceasta varianta, declarand ca un asemenea gest in situatia actuala ar fi iresponsabil, noteaza novinite. com.

Mii de persoane au continuat protestele la Sofia, cerand demisia premierului Plamen Oresarski si organizarea de alegeri anticipate

Protestele au continuat la Sofia pentru cea de-a patra zi, mii de persoane cerand demisia premierului Plamen Oresarski, sustinut de socialisti.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )