Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premierul ceh: Pe aeroportul din Praga vor fi introduse masuri pentru contracararea Ebola

B1 B1,
Premierul ceh: Pe aeroportul din Praga vor fi introduse masuri pentru contracararea Ebola

Bohuslav Sobotka, premierul Cehiei, a anuntat, miercuri, ca toti pasagerii care vin din tari afectate de Ebola vor fi supusi unor controale medicale generale pe aeroportul din Praga, urmand sa completeze. continuă pe B1

CEHIA: Masuri pentru contracarea Ebola, introduse pe aeroportul din Praga

Pasagerii curselor aeriene care vin din tari afectate de Ebola vor fi supusi unor teste privind temperatura corporala, a precizat seful Guvernului ceh.

Grupul terorist Stat Islamic a ajuns la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad

Combatantii grupului terorist sunnit Stat Islamic au avansat in ultimele ore, ajungand la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad, afirma surse citate de CNN, iar in Siria, organizatia terorista aproape a ocup.

Traian Basescu, despre dosarele din justitie: Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca in acest moment cu Statele Unite nu avem nicio comisie rogatorie: a fost cu Austria, cu Cipru, cu Elvetia. Probabil se va face si cu SUA. Nu s-a primit niciun dosar de la FBI. Cea mai complexa informatia am avut-o in 2009, iar acea informatie a fost transmisa DNA. Iar informarea a venit de la serviciile noastre si ele au fost utilizate de procurori. Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )