Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Ciolos, despre planurile de guvernare pentru 2016

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos, despre planurile de guvernare pentru 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit miercuri seara despre planurile de guvernare pe care le are pentru 2016 intr-o interventie la un post de televiziune. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vrem sa venim cu proiectul legii salarizarii unice. Candidatura sa la alegeri, exclusa

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a exclus posibilitatea unei candidaturi la alegerile de anul viitor.

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vom veni cu idei de atragere a romanilor care muncesc in strainatate

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a subliniat nevoia atragerii cetatenilor romani plecati la munca in strainatate inapoi in tara, in contextul problemei scaderii demografice din Romania.

Premierul Ciolos se intalneste marti cu guvernatorul BNR

Seful Executivului, Dacian Ciolos se va intalni marti la BNR incepand cu ora 13. 00 cu guvernatorul Mugur Isarescu, arata programul premierului publicat pe pagina de internet a Guvernului. Potrivit unor surse citate de presa printre temele pe care le vor aborda se numara Legea falimentului personal si proiectul Prima Casa pentru 2016.

Opt tendinte in comunicare pentru 2016

Campaniile sociale, continutul video, comunicarea personala si viteza de reactie se numara printre tendintele consemnate de un studiu care identifica opt tendinte in comunicare pentru 2016, dat publicitatii recent de Grayling.

Premierul Ciolos va incerca sa dubleze premiile echipei Romaniei de handbal dupa castigarea bronzului la mondiale

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca premierul Dacian Ciolos i-a trimis un sms prin care l-a anuntat ca va face toate eforturile pentru a dubla premiile cuvenite echipei Romaniei dupa castigarea medaliei de bronz mondiale.

Premierul Ciolos va incerca sa dubleze premiile echipei Romaniei de handbal dupa castigarea bronzului la Mondiale

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca premierul Dacian Ciolos i-a trimis un sms prin care l-a anuntat ca va face toate eforturile pentru a dubla premiile cuvenite echipei Romaniei dupa castigarea medaliei de bronz mondiale.

Premierul Ciolos, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, luni dupa-amiaza

Premierul Dacian Ciolos, se va intalni, luni, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, marti, liderul de la Palatul Vitoria urmand sa se intalneasca cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu.

Alina Gorghiu critica prestatia unui secretar de stat: Poate cauta sa afle dl Ciolos despre ce a fost vorba

Copresedintele PNL Alina Gorghiu acuza faptul ca un secretar de stat nu a putut explica ce punct de vedere are guvernul in ceea ce priveste legea privind acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, exprimandu-si totodata speranta ca presedintele Iohannis va cere reexaminarea legii.

Business report: Totul despre prabusirea pretului petrolului. Cine pierde, cine castiga. Reactia Rusiei; Previziuni pentru 2016. Leul scade dramatic, benzina se scumpeste; Viitoarea autostrada Sibiu - Pitesti va avea 9 tuneluri. Iata prin ce orase va tre

Efectul Colectiv: Romania va pierde investitii de 100 de milioane de euro si mii de locuri de munca. Tragedia de la Colectiv va continua si anul viitor sa faca victime colaterale, in cazul in care autoritatile nu vor regandi sistemul de autorizare a activitatilor comerciale. Razboiul tacut dintre Rusia si Turcia. Bancile turcesti, vizate de un raid al serviciilor de securitate pentru spalare de bani. Turcia a blocat nave rusesti. FSB, serviciul de securitate al Rusiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )