Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

B1 B1,
Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Andrej Plenkovic, premierul Croatiei, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului in cursul zile de luni, potrivit Reuters. Premierul se. continuă pe B1

inca un membru USR, testat pozitiv pentru COVID-19. Deputatul Tudor Benga avea simptome inca de duminica

Inca un membru USR este infectat cu COVID-19. Este vorba despre deputatul Tudor Benga a anuntat ca a fost diagnosticat cu viroza produsa de noul coronavirus. Acesta a anuntat ca a fost testat pozitiv, vineri,.

Premierul Croatiei, testat pozitiv la coronavirus

Premierul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost testat pozitiv la coronavirus, a spus luni purtatorul de cuvant al guvernului, relateaza Reuters.

Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: Nu am avut manifestari ale bolii

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectarii regulilor de protectie, Rebengiuc a povestit ca nu stie cum s-a infectat.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Scarlat, a fost confirmat cu COVID-19

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Scarlat a anuntat, pe Facebook,ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19si ca se aflain izolare la domiciliu. Ministrul Agriculturii Adrian Or.

inca 8.134 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus. 161 de pacienti COVID-19 au decedat in ultima zi. 1.249 de bolnavi sunt la ATI

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania. Astfel, numarul infectarilor a ajuns la 465. 982, dupa ce inca 8. 134 de persoane au fost testate.

La Busteni a fost deschisa partia pentru sanii, dar e permis accesul doar cu sanii inchiriate La Azuga sunt deschise doua partii pentru incepatori

Partia pentru sanii de pe domeniul Kalinderu din statiunea Busteni a fost deschisa oficial, luni, anunta administratorii domeniului schiabil, care precizeaza ca au acces pe partie doar turistii care inchiriaza sanii de la centrul de inchirieri. La Azuga, sunt deschise doua partii pentru incepatori.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )