Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce a fost convocat sa dea explicatii cu privire la somatia ANAF la adresa Antenelor

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce a fost convocat sa dea explicatii cu privire la somatia ANAF la adresa Antenelor

Premierul Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce Senatul l-a convocat pentru a da explicatii in cazul solicitarii ANAF de evacuare a imobilul in care functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3 si cladirile grupului Grivco, fondat de omul de afaceri Dan Voiculescu, informeaza Digi24. continuă pe Hotnews

Ce a declarat premierul Dacian Ciolos la Bruxelles

Romania este de acord ca in cazul drepturilor lucratorilor si a ajutoarelor sociale sa se instituie unui mecanism de emergenta clar definit si usor mobilizat, dar care sa fie o exceptie, nu o regula, .

Dacian Ciolos, despre situatia Antenei 3: Am cerut o informare de la ANAF. Miercuri merg in Parlament

Premierul Dacian Ciolos a confirmat ca va merge miercuri, in plenul Senatului, dar a precizat ca nici el, si nici ministrul de finante nu au fost intrebati de ANAF privind cazul Antenelor si ca, in acest.

Dacian Ciolos, in vizita la Bruxelles: Premierul discuta luni cu presedintele Comisiei Europene despre migratie, aderarea la Schengen si raportul MCV

Premierul Dacian Ciolos se afla luni intr-o vizita la Bruxelles, unde are programate intalniri cu oficiali ai Uniunii Europene, cea mai importanta fiind cea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu care va discuta despre migratie, aderarea la spatiul Schengen si raportul MCV, anunta Mediafax.

Dacian Ciolos, despre situatia TVR: E nevoie de o decizie politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca situatia Televiziunii Publice trebuie rezolvata printr-o decizie politica si nu de catre un guvern independent, transmite Agerpres. intrebat cum vede situatia de la.

Ce spune Dacian Ciolos despre o eventuala demitere a ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca o eventuala demitere a ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pentru felul in care a gestionat situatia bebelusilor internati la Spitalul Marie Curie nu ar ameliora lucrurile si ca asteapta rezultatele investigatiilor in acest caz, informeaza Agerpres.

Dacian Ciolos: nu vreau sa intru in jocurile politice ale partidelor

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca nu intentioneaza sa abroge hotararile de guvern referitoare alegerile locale si ca nu doreste sa intre in jocurile politice ale partidelor, anunta Agerpres.

Dacian Ciolos: Romania vrea precizate anumite lucruri in Consiliul European privind drepturile sociale ale lucratorilor

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Bruxelles, ca Romania doreste sa se gaseasca cele mai bune solutii pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE, dar a aratat ca, la Consiliul European, tara noastra doreste ca anumite lucruri legate de situatia lucratorilor in Marea Britanie sa fie clar precizate, transmite Agerpres.

Dacian Ciolos, despre programul antisaracie: Toti copiii care nu au un CNP vor primi unul

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca toti copiii care nu au un Cod Numeric Personal CNP) atribuit, vor primi unul, prin intermediul programului antisaracie.

Ciolos, despre somatia ANAF la adresa Antenelor: Nici eu si nici doamna ministru de Finante nu am fost intrebati - nu ca trebuia sa fim informati formal. Presedintele ANAF decide cum aplica legea

Premierul Dacian Ciolos a confirmat ca va merge miercuri, in plenul Senatului, dar a precizat ca nici el, si nici ministrul de finante nu au fost intrebati de ANAF privind cazul Antenelor si ca, in acest context, nu are ce explicatii sa dea pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agentii care e in subordinea guvernului, dar care nu trebuie sa ceara aprobarea guvernului pentru anumite decizii, informeaza Agerpres.

Ce nu se spune in scandalul ANAF Antena 3

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Senatului, obligat de PSD si PNL, pentru a explica de ce trustul lui Dan Voiculescu va fi evacuat. insa premierul este pus in fata unor dezinformari lansate de Antena 3. Vedetele postului spun ca ANAF le-a acordat cinci zile ca sa paraseasca sediul, cand de fapt, intreaga procedura poate dura luni bune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )