Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Dancila a anuntat ce se intampla cu banii de pensii: Care sunt cele mai afectate categorii

B1 B1,
Premierul Dancila a anuntat ce se intampla cu banii de pensii: Care sunt cele mai afectate categorii

Viorica Dancila a negat informatiile conform carora sumele virate catre Pilonul II de pensii ar fi scazut in ultimul an. Premierul a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in ianuarie. continuă pe B1

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Care sunt celebritatile ce ies cu femei atat de tinere incat ar putea sa le fie copii (FOTO)

Multi barbati celebri au iubite cu multi ani mai tinere decat ei, fiind deseori confundate cu fiicele lor. De fapt, in unele cazuri iubitele sunt chiar mai mici decat fiicele lor, informeaza The Sun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )