Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Dancila catre Opozitie: Chiar va doriti sa veniti la guvernare? Eu stiu ca nu

România Liberă România Liberă,
Premierul Dancila catre Opozitie: Chiar va doriti sa veniti la guvernare? Eu stiu ca nu

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie ironica la adresa politicienilor din Opozitie, marti,. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Premierul Viorica Dancila a sustinut, marti, in PArlament, un discurs in care acuza Opozitia capromoveaza instabilitatea, ca mistificaadevarul si ca, de fapt, nu doreste sa treaca la.

VIDEO Motiunea de cenzura a picat, 200 de voturi pentru si 7 impotriva Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Camera Deputatilor si Senatul au respins, marti, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Dancila. Au fost 200 de voturi pentru, iar ca sa fie demis Guvernul in favoarea motiunii de cenzura ar fi trebuit sa voteze cel putin 233 de parlamentari.

Carmen Dan, despre remaniere si relatia cu premierul Dancila: E posibil sa existe persoane din partid care vor remanierea mea

Ministrul de Interne a vorbit duminica seara, la emisiunea Subiectiv, despre relatia cu premierul Dancila si despre o posibila remaniere. E posibil sa existe persoane din partid care vor remanierea.

Dancila, catre opozitie: Sunteti alianta austeritatii. Nu reprezentati o alternativa la guvernare

Premierul Viorica Dancila a afirmat, in plen, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca opozitia este alianta austeritatii si a sustinut ca PSD a adus mai multa crestere economica decat in perioada 2009-2016.

Dancila, catre Turcan: O sa faceti plangeri penale impotriva tuturor celor care nu v-au votat?

Premierul Viorica Dancila a declarat, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )