Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premierul Dancila: Cresterea economica se vede si in buzunarul romanilor

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dancila: Cresterea economica se vede si in buzunarul romanilor

Viorica Dancila a zis, miercuri, inainte de sedinta de Guvern, ca cresterea economica se vede in buzunarul romanilor, aceasta argumentand ca in luna februarie, potrivit datelor oficiale, castigul salarial mediu nominal net era mai mare cu 17,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Hotnews

PREMIERUL DANCILA: Cresterea economica se vede si in buzunarul romanilor

Cresterea economica se vede si in buzunarul romanilor, a sustinut, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Viorica Dancila, precizand ca, potrivit datelor oficiale, castigul salarial mediu nominal net este, in luna februarie, mai mare cu 17,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Viorica Dancila: Cresterea economica se vede si in buzunarul romanilor. Castigul salarial mediu nominal net a crescut (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este de parere ca avansul economiei de care vorbeste PSDse vede si in buzunarul romanilor. Sefa Executivului a declarat, miercuri, ca, potrivit datelor oficiale, castigul.

Dancila se lauda cu cresterea economica, desi a fost mai mica decat prognoza Guvernului

Premierul Viorica Dancila a laudat cresterea economica a Romaniei din 2018, subliniind ca Statistica a revizuit pozitiv avansul din ultimul trimestru, cu toate ca cifrele sunt mult mai slabe decat estima Guvernul la inceputul anului.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Cresterea economica de anul trecut, mult mai mica decat cea estimata de Guvern

Datele publicate luni de Institutul National de Statistica indica o crestere economica pe anul 2018 de numai 4,1 puncte procentuale, cu 1,4% mai mica decat cea estimata de Guvern, la momentul in care a fost construit bugetul pe anul trecut.

Cresterea economica din 2018, confirmata de INS

Institutul National de Statistica INS) a confirmat, luni, cresterea de 4,1% a economiei romanesti anul trecut, serie bruta, fata de 2017. in februarie, INS a publicat primele date provizorii referitoare la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )