Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Dancila despre eventuala revocare a lui Kovesi: Nu depinde de ce cred eu

România Liberă România Liberă,
Premierul Dancila despre eventuala revocare a lui Kovesi: Nu depinde de ce cred eu

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ea nu a discutat si nici nu va discuta cu ministrul. continuă pe România Liberă

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu / Conteaza ce a scris ministrul in acel raport, daca e adevarat, inseamna ca e ingrijorator

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

Dancila a fost intrebata la Bruxelles despre posibila revocare a lui Kovesi. Ce a raspuns premierul

Premierul Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, au tinut miercuri la o conferinta de presa comuna. Raspunzand intrebarii unui ziarist de la Financial Times, Dancila a.

Palatul Elisabeta, discutie intre premierul Dancila si Custodele Coroanei despre proiecte comune

Viorica Dancila a primit asigurari, vineri, din partea Custodelui Coroanei romane, Margareta, privin.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Premierul Viorica Dancila, presedinte al organizatiei de femei a PSD, a declarat joi ca nu va candida la o functie in partid la congresul extraordinar al formatiunii din 10 martie. Consider ca functia de pr.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a.

Premierul Dancila: Pasapoartele simple electronice vor fi valabile 10 ani

Pasapoartele simple electronice vor fi valabile 10 ani, a anuntat joi premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei saptamanale de guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )