Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Dancila: Iohannis urmareste interesul electoral. Era normal sa ma invite la Summit

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Iohannis urmareste interesul electoral. Era normal sa ma invite la Summit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis ca la Summit-ul de la Sibiu sa ceara aderarea Romaniei laSpatiul Schengen. Guvernul Romaniei, ministrii PSD si. continuă pe Antena3

Premierul Dancila, solicitare pentru Iohannis: Sa ceara, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis ca la Summit-ul de la Sibiu sa ceara aderarea Romaniei laSpatiul Schengen. Guvernul Romaniei, ministrii PSD si.

Premierul Dancila i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis inainte de Paste

Premierul Viorica Dancila i-a trimis inainte de Paste presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa motiveze respingerea celor trei ministri propusi. Nu a primit insa niciun raspuns nici in ac.

Premierul Dancila: Nu am primit raspuns de la presedinte pe tema remanierii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a afirmat ca nu a primit inca un raspuns de la Klaus Iohannis pe tema remanierii. Legat de respingerea celor trei ministri, nu am primit inca, probabil domnul pr.

Viorica Dancila: Iohannis sa ceara la summit-ul de la Sibiu acceptarea in Schengen si incetarea MCV (VIDEO)

Viorica Dancila i-a solicitat, miercuri, presedintelui Klaus Iohannis ca in cadrul summit-ului de la Sibiu sa ceara acceptarea noastra in Spatiul Schengen si incetarea MCV. Premierula facut aceasta .

Premierul Dancila: Vom adopta miercuri ordonanta de urgenta pe tema referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca ordonanta de urgenta privind referendumul va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, ea precizand ca forma finala a acesteia va fi rezultatul unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )