Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila: Kovesi nu este propunerea Guvernului

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Kovesi nu este propunerea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, dupa sedinta CEx a PSD, ca Guvernul nu are nicio legatura cu candidatura lui Kovesi la Parchetul European si ca nu va da un mandat ambasadorului in acest. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului pentru procuror european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului Romaniei pentru functia de procuror sef european. intrebata care este pozitia Guvernului cu privire la.

Premierul Dancila, apel la Iohannis: Sa renunte la aceasta retorica de campanie si sa nu mai blocheze Guvernul

In sedinta de guvern, premierul Vicorica Dancila l-a somat din nou pe presedintele Iohannis sa renunte la jocurile politice in privinta numirii ministrilor la Dezvoltare si Transporturi. Dancila il.

Mircea Badea: Kovesi este absolut disperata sa nu ajunga in fata unei instante. ii e frica de Justitie

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre cererile de recuzare facute de Laura Codruta Kovesi. A fost respinsa si cea de-a doua cerere depusa de Kovesi de.

Socialistul european Frans Timmermans: Codruta Kovesi este un procuror excelent. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti(VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, candidat al socialistilor europeni la conducerea viitorului Executiv comunitar, a laudat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru activitatea sa de.

VIDEO Frans Timmermans: Kovesi este un procuror excelent / Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti

Candidatul socialistilor europeni la functia de presedinte al viitoarei Comisii Europene, Frans Timmermans, a laudat luni activitatea Laurei Codruta Kovesi, care candideaza pentru functia de procuror-sef european, si a avertizat ca nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti care au fost condamnati in justitie in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )