Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Dancila, noi declaratii privind pactul pentru bunastarea romanilor: Ma ingrijoreaza unele raspunsuri. Au incercat sa ocoleasca semnarea acestui pact

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, noi declaratii privind pactul pentru bunastarea romanilor: Ma ingrijoreaza unele raspunsuri. Au incercat sa ocoleasca semnarea acestui pact

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut noi declaratii luni seara referitoare la Pactului national pentru bunastarea romanilor pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD. continuă pe Antena3

Premierul Dancila, noi declaratii peivind pactul pentru bunastarea romanilor: Ma ingrijoreaza unele raspunsuri. Au incercat sa ocoleasca semnarea acestui pact

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut noi declaratii luni seara referitoare la Pactului national pentru bunastarea romanilor pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD.

Viorica Dancila propune un Pact national pentru bunastarea romanilor

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a anuntat vineri ca propune partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, mentionand ca acesta trebuie sa fie garantia.

RALUCA TURCAN: Nicio masura a guvernului Dancila nu a fost tintita pentru bunastarea romanilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri ca propunerea privind un pact pentru bunastarea romanilor, facuta de presedintele PSD, Viorica Dancila, este o sfidare fara margini pentru orice om de bun simt care a vazut ani la rand cum agenda guvernamentala a fost acaparata de persoane cu probleme penale.

Dancila face o declaratie despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor

Premierul Viorica Dancila face o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe .

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

VALERIU STERIU: PSD a transmis Pactul pentru bunastare partidelor parlamentare

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, vineri, ca Pactul national pentru bunastarea romanilor, propus de presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a fost transmis catre toate partidele parlamentare si grupului minoritatilor de la Camera Deputatilor, pe care le-a invitat sa semneze acest document.

DANCILA, DECLARATIE DESPRE PACTUL PENTRU BUNASTARE: E ingrijoratoare atitudinea partidelor din ultimele zile

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor, spunand ca este ingrijoratoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile si adresand un nou apel pentru semnarea acestuia.

Calin Popescu Tariceanu: Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util

Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util. Cum la fel de util ar fi unul in domeniul constructiilor de autostrazi sau spitale. Sau pentru un.

Premierul Dancila comunica doar cu cei de la coada vacii...

Uluitor cum comunica premierul Dancila. Se adreseaza doar celor saraci cu duhul, celor care nu citesc, nu se informeaza, nu stiu prevederile esentiale ale Constitutiei. Cati mai sunt? Scorul PSD s-a injumatatit pe 26 mai, dovada ca sunt din ce in ce mai putini cei care iau de bune ce spune PSD. Fara sa verifice cum stau lucrurile in realitate.

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )