Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila: Vom lua o decizie in cazul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Vom lua o decizie in cazul lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila a reactionat dur, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat din nou nominalizarea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii. Premierul afirma ca argumentele presedintelui nu se sus. continuă pe Antena3

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

Premierul Dancila: I-am explicat domnului Timmermans de ce vreau sa dau OUG privind completurile de cinci judecatori

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a explicat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, motivele care stau la baza emiterii OUG privind completurile de 5 judecatori. Am avut un dialog.

Premierul Dancila, intalnire cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc, Ronald Lauder, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles, informeaza un comunicat al Executivului.

Premierul Dancila, intalniri cu Tusk si Timmermans la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila efectueaza astazi si maine o vizita de lucru la Bruxelles, ocazie cu care va participa la sesiunea plenara a Comitetului European al Regiunilor CoR) si va avea intrevederi bilaterale cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Premierul Dancila, vizita de lucru la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila efectueaza miercuri si joi o vizita de lucru la Bruxelles, ocazie cu care va participa la sesiunea plenara a Comitetului European al Regiunilor CoR) si va avea intrevederi bilaterale cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )